چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 30 فروردین 1402 09:50 ق.ظ توسط adhami
مشکل فراخوانی فایل صادره برای برگه انبار
�3 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
adhami
کاربر
کاربر

--
30 فروردین 1402 07:49 ق.ظ

    با سلام و عرض ادب
    من برای Import برگه های انبار در سیستم، از یک فایل xml استفاده کردم که متاسفانه سند در سیستم ثبت میشه ولی خالی هست و هیچ برگه ای توی اون نیست
    در حالیکه هیچ خطایی هم نمیده
    لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟!
    نمونه فایل رو پیوست کردم

    پيوست ها
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    30 فروردین 1402 08:15 ق.ظ
    سلام

    خالی بودن سندهای خوانده شده برای این است که nodeهای مربوط به سطرهای سند باید Trans باشند که الآن InvTrans هستند (که در Schema تعریف نشده است). پس خطا نداریم و صرفا اطلاعات اضافه در سندها وجود دارد که خوانده نمی‌شوند و در مقابل اطلاعات مورد نیاز هم وجود ندارند.

    ارادت
    روزبه
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    30 فروردین 1402 08:37 ق.ظ
    با سلام،

    با توجه به مستند ارسالی و توضیحات آقای مومنی، این xml توسط نوسا ساخته نشده، از آنجا که xml نوسا صرفا جهت انتقال اطلاعات بین پایگاه های نوسا ارائه گردیده و پشتیبانی می‌گردد، استفاده از این روش برای انتقال اطلاعات از سایر نرم‌افزارها بنا به پیچیدگی ساختار موجود هرگز پیشنهاد نمی‌گردد. لطفا در رابطه با API نوسا مطالعه فرمایید.

    با ارادت
    adhami
    کاربر
    کاربر

    --
    30 فروردین 1402 09:50 ق.ظ
    مشکل من InvTrans بود که با اصلاح اون مشکل حل شد
    سپاس از راهنماییتون
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.