چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 30 خرداد 1401 09:12 ق.ظ توسط m.nikkhah
چرا نباید مانع آپدیت شدن ویندوز شویم
�2 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
m.nikkhah
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
30 خرداد 1401 09:10 ق.ظ

    جلوگیری از به‌روزرسانی ویندوز، مخصوصا در جدیدترین نسخه از این سیستم‌عامل که بیشتر به یک سرویس شباهت دارد تا نرم‌افزاری سنتی، می‌تواند عواقب بدی در پی داشته باشد.

    متأسفانه بسیاری از کاربران به دلایل مختلف اقدام به به‌روزرسانی سیستم‌عامل خود نمی‌کنند یا حتی جلوی به‌روزشدن آن را می‌گیرند. در ادامه با بررسی دلایلی نشان خواهیم داد که چرا جلوگیری از به‌روزرسانی ویندوز می‌تواند کار خطرناکی باشد.

    به‌روزرسانی نکردن ویندوز به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف ترافیک اینترنت، از آن جمله دلایلی است که شاید تنها مختص کاربران ایرانی باشد. هدف مایکروسافت از به‌روزرسانی‌های ویندوز ۱۰ بهبود کارایی و افزایش امنیت این سیستم‌عامل است؛ نه مصرف ترافیک کاربران. درحالت کلی، حجم به‌روزرسانی‌های ماهانه و روزانه‌ی ویندوز ۱۰ از حجم مورداستفاده‌ی یک روزه‌ی اکثر کاربران در اینستاگرام کمتر است.

    درحالی‌که از طرفی متوسط حجم مصرفی کاربران ایرانی هم در سال‌های اخیر به‌دلیل استفاده از سرویس‌هایی چون استریم ویدئو به‌شدت افزایش یافته و قیمت ترافیک اینترنت به‌مراتب کمتر شده‌است، به‌نظر می‌رسد این ذهنیت که به‌روزرسانی ویندوز حجم بالایی از ترافیک ماهانه را به‌خود اختصاص خواهد داد، همچنان از دوران اینترنت حجمی و گران‌قیمت در ذهن کاربران ایرانی باقی مانده باشد.

    ازطرف دیگر شاید عده‌ای دیگر از کاربران به‌دلیل ترس از ریست شدن خودکار ویندوز پس از به‌روزرسانی، جلوی به‌روزرسانی شدن ویندوز را بگیرند. برای برطرف‌شدن این نگرانی می‌توان با رفتن به بخش Windows Update در تنظیمات ویندوز ۱۰ و مراجعه به قسمت Change Active Hours، ساعات استفاده از کامپیوتر را مشخص کرد تا ویندوز پس از به‌روزشدن، در این بازه‌ی زمانی Restart نشود.

    از طرفی مایکروسافت هر روز برنامه‌ی Windows Defender را به‌روزرسانی می‌کند. اگر دسترسی به به‌روزرسانی‌های روزانه مقدور نباشد، کامپیوتر در معرض خطرات امنیتی هم قرار می‌گیرد. برای مثال بعد از حمله‌ی باج‌افزار واناکرای به سیستم‌عامل ویندوز، مایکروسافت به‌سرعت، آپدیتی برای جلوگیری از عملکرد این بدافزار منتشر کرد. اما متأسفانه کاربرانی که از به‌روزرسانی ویندوز جلوگیری کرده بودند، موفق به دریافت این بسته‌ی امنیتی حیاتی نشدند.

    بعضی از کاربران بااینکه از روش‌های غیرمعمول، جلوی به‌روزرسانی ویندوز ۱۰ را نمی‌گیرند، اما در عوض به‌روزرسانی‌ها را به‌صورت دستی نصب می‌کنند. خطر این کار کمتر از جلوگیری از به‌روزرسانی با روش‌های غیرمعمول نیست. بهتر است بخش به‌روزرسانی ویندوز همیشه در حالت خودکار باشد.

    m.nikkhah
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    30 خرداد 1401 09:11 ق.ظ

    استفاده از Delivery Optimization در ویندوز ۱۰ برای صرفه‌جویی در حجم

    ویندوز ۱۰ دارای ویژگی بسیار کاربردی به نام Delivery Optimization است. عملکرد ویژگی یادشده به این صورت است که یک کامپیوتر به‌روزرسانی را دریافت می‌کند و آن رابین کامپیوترهای تحت شبکه‌ی داخلی و حتی اینترنت به اشتراک می‌گذارد تا سرعت دانلود به‌روزرسانی بیشتر شود. اگر در خانه یا محل کار خود از چندین دستگاه مجهز به ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنید و نگران مصرف ترافیک این دستگاه‌ها براثر به‌روزرسانی هستید، با فعال کردن این ویژگی تنها یکی از سیستم‌ها به‌روزرسانی را دریافت می‌کند و ازطریق شبکه آن را با سایر دستگاه‌های ویندوزی به‌اشتراک می‌گذارد.

    برای دسترسی به این ویژگی مراحل زیر را دنبال کنید.

     Settings -> Update & Security -> Advanced options -> Delivery Optimization

    تنظیمات بخش Delivery Optimization
     

    در صفحه‌ی Delivery Optimization دو گزینه‌ی اصلی وجود داد.

    PCs on my local network: اجازه‌ی اشتراک‌گذاری به‌روزرسانی بین شبکه داخلی را می‌دهد

    PCs on my local network, and PCs on the Internet: اجازه‌ی اشتراک به‌روزرسانی بین شبکه‌ی داخلی و  اینترنت را به کاربر می‌دهد.

    برای جلوگیری از مصرف اینترنت گزینه اول یا همان network  را انتخاب کنید تا اینترنت کمتری مصرف کنید.

    پيوست ها
    m.nikkhah
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    30 خرداد 1401 09:12 ق.ظ

    چگونه به‌روزرسانی ویندوز را به حالت اولیه برگردانیم؟

    متاسفانه ازآنجایی‌که ممکن است از روش‌های مختلف و عجیبی برای جلوگیری از به‌روزرسانی ویندوز استفاده شده باشد، راه‌حل واحدی برای این کار وجود ندارد. به همین جهت راه مطمئنی به‌جز نصب دوباره‌ی ویندوز برای حل مشکل وجود ندارد.

    همان‌طور که اشاره شد، در مواقعی مانند انتشار جهانی باج‌افزارها، برای درامان ماندن اطلاعات سیستم‌عامل باید در سریع‌ترین زمان ممکن به‌روز شود. هزینه‌ی ازبین‌رفتن اطلاعات شخصی در چنین مواقعی بسیار گزاف‌تر از قیمت ترافیک مصرفی اینترنت خواهد بود.

    در پایان ذکر این نکته ضروری است که چنانچه از سیستم های قدیمی تر استفاده می کنید، ممکن است بر اساس لیست اعلامی شرکت مایکروسافت، امکان دریافت بروزرسانی های پیش گفته را نداشته باشید. به عنوان مثال، در شرایط فعلی، امکان دریافت بروزرسانی برای ویندوز 7 وجود ندارد. در این شرایط، ابتدا می بایست نسخه ی ویندوز را، به نسخه ی جدید (که قابلیت دریافت بروزرسانی ها را داشته باشد) ارتقا دهید، سپس نسبت به دریافت آخرین بروزرسانی های سیستم عامل خود اقدام نمایید.

    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.