چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 14 اردیبهشت 1390 10:20 ق.ظ توسط momeni
روند به بالادر کسورات و اضافات
�2 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
saadat
کاربر پیشرفته
کاربر پیشرفته

--
13 اردیبهشت 1390 04:14 ب.ظ
    با سلام.

    طی توافقی که با نماینده خود  انجام دادم میخواهم فاکتور فروش هایی که مربوط به این نماینده می باشد، از نظر مبلغ  نهایی روند به بالا باشد،به دین شکل
    که هیچ خرده مبلغی زیر 100 ریال نداشته باشم مثلا مبلغ 27480 ریال رادر فاکتور 27500 ریال لحاظ کند چه باید بکنم؟
     
    میدانیم که در برنامه نوسا به دلیل ملاحظات معقول در قانون روند مربوطه در کسور واضافات  روند به پایین صورت میگیرد*،و قانونی پیش فرض برای روند به بالا موجود نیست. اما در صورت لزوم( هر چند این کار طبیعی نیست و ما  پیشنهاد نمیکنیم) می توان از ترکیب چند قانون به خواسته خود برسیم.
    در مورد مطلب مذکور ما میتوانیم از دو قانون روند و اضافه استفاده  نماییم ، بدین شکل که مبنای روند را 100وقانون دیگری تحت عنوان اضافه با  بهای ثابت 100
    ( با توجه به مثال بالا " تعداد صفر بعد از عدد 1 تعداد رقمی است که نمیخواهیم خرده داشته باشد") و برای رسیدن به خواسته خود در زمان فاکتور زدن  هر دو قانون فوق را لحاظ میکنیم.
    ......
    * توجه داشته باشید که قوانینی که در کسورات و اضافات تعریف میشود به کل فاکتور تعلق میگیرد. و منظور ما مبلغ نهایی فاکتور است.
    اما مبلغ هر سطر یا به عبارتی هر کالایی که در برگه فروش لحاظ میشود  خود  بطور مستقل تحت تاثیر قانونی تحت عنوان " قوانین تغییر تعرفه" می باشد، و میتوان ترتیبی اتخاذ کرد که تغییر شرایط را با رندهایی که در دل این قوانین تعبیه شده کنترل کرد در این شرایط هم روند به بالا ، هم روند به پایین ، هم روند طبیعی موجود است.
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    14 اردیبهشت 1390 09:00 ق.ظ
    سعادت جان، بسیار عالی بود.

    در مورد قسمت ستاره دار پایین: *میتوان ترتیبی اتخاذ کرد که تغییر شرایط را با رندهایی که در دل این قوانین تعبیه شده کنترل کرد در این شرایط هم روند به بالا ، هم روند به پایین ، هم روند طبیعی موجود است.*، آیا با روند در قسمت تغییر تعرفه، می توان به نتیجه مذکور رسید؟ گمان می کنم روند در قسمت تغییر تعرفه، در مورد *بسته* کاربرد دارد.
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    14 اردیبهشت 1390 10:20 ق.ظ
    سلام

    جناب سعادت: ممنون از مطلب شما. روش پیشنهادی شما صحیح است غیر موارد خاصی که بهای کل بدون تاثیر اضافه مزبور مضرب 100 (یا مضرب عدد مورد نظر) باشد. در این شرایط 100 ریال به بهای فاکتور اضافه خواهد شد و روند بعدی هم کار نخواهد کرد. برای رفع این مشکل کافی است از همان روش شما استفاده شود با این تفاوت که به جای عدد 100، عدد 99 به عنوان اضافه ثابت لحاظ شود.

    در مورد روند در سطرها، با توجه به امکان تعریف بهای واحد به صورت مضرب دلخواه، مشکل فقط در مواردی پیش خواهد آمد که مقدار دارای اعشار باشد. پس بحث بر سر روند کردن مقدار به اندازه مورد نظرمان خواهد بود. ساده‌ترین روش همان استفاده از "بسته" در خود تعرفه است. مقدار بسته را یک و روش روند را بالا تعریف می‌کنیم که این روش روند به مقدار بسته مربوط می‌شود یعنی مثلا 3 کیلو و 400 گرم را 4 بسته یک کیلویی فرض کنیم.

    قوانین تغییر تعرفه نسبت به خود تعرفه فقط دو تفاوت دارند: یکی امکان اعمال درصد تغییر است و دیگری امکان تعریف شرط برای اعمال قانون. در این مورد خاص، می‌توان از همان بسته در تعرفه استفاده نمود.

    البته اگر قرار باشد عمل روند به صورت شرطی (مثلا برای نماینده‌ها) و به کل بهای فاکتور اعمال گردد، همان روش اول یعنی اضافه 99 ریالی به کل فاکتور مناسب خواهد بود.

    ارادت
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.