چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 17 اسفند 1389 03:13 ب.ظ توسط saadat
انبار فرعی
�11 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
hamed
کاربر
کاربر

--
16 اسفند 1389 08:06 ب.ظ
    در سیستم های حسابداری پیمانکاری به دلیل اینکه دارای پروژه های متعدد و موقت هستند و اطلاعات مربوط به این انبار ها مورد نیاز میباشد.بهتر است
    که در نرم افزار نوسا لحاظ گردد. لطفا بررسی نمائید
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    16 اسفند 1389 08:12 ب.ظ


    سلام

    لطفا بیشتر توضیح دهید. انبار فرعی چه تفاوتی با یک انبار عادی داشته باشد؟

    ارادت
    hamed
    کاربر
    کاربر

    --
    16 اسفند 1389 08:34 ب.ظ

    باسلام و احترام خدمت برنامه نویسی دانا،مبتکروتوانا جناب آقای مومنی
    قبل از هرچیز تشکر دارم از جنابعالی و کلیه همکاران شما و مخصوصا مدیریت آن شرکت که این امکان با ارزش را فراهم نموده اند تا کاربران مشکلات و انتقادات خودشان را بدین شکل با مجموعه نوسا در جریان گذاشته و جوابی را دریافت نمایند.
    انبار فرعی در سیستم های پیمانکاری همانند یک انبار اصلی می باشد با ورود و خروج کالا ها در طی روز و ارائه گزارشات طراحی شده همانند یک انبار اصلی

    اما به دلیل اینکه تعاریف درانبار ها ساختار درختی لحاظ نگردیده باعث افزایش تعداد انبار میباشد که نیاز بدین شکل نیست همانطور که در پیام قبلی اعلام کرده ام چون شرکت های پیمانکاری دارای طی سال دارای پروژه های متعدد میباشند .مثلا میتوان یک انبار به نام انبار پروژه ها به عنوان سرگروه تعریف نمود و انبار هر پروژه را در زیر گروه آن تعریف کرد.

    ولی در سیستم های تولیدی مخصوصا در کارخانه هایی که در تولید یک محصول چند مرحله نیاز به تولید و تکمیل یک کالا شود نیاز میباشد.

    چون بیشتر بنده در سیستم های پیمانکاری تجربه دارم تا تولیدی شاید دوستان و همکاران در قسمت های تولیدی بتوانند بهتر اعلام نظر نمایند.
    حال اینجاب بررسی مینمایم که انبارهای فرعی چه استفاده های دیگری میتوانند داشته باشند و اطلاعات را در اختیار جنابعالی بگذارم.
    باتشکر
    حامد قاسمیان

    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1389 08:25 ق.ظ
    با تشکر از حضور جنابعالی.
    اگر درست متوجه منظورتان شده باشم. یعنی متناظر با هر پروژه یک انبار؟آیا این کار با ماهیت انبار متناسب است؟
    آیا نه این است که انبار باید جایی فیزیکی باشد ، در داشته باشد، انباردار داشته باشد، ورود و خروج کالاها کنترل شود، و از همه مهمتر انبار گردانی شود. با انبار گردانی چه میکنید؟
    اگر صرفا هدف شما از ایجاد انبار فرعی ، واسط یا هر چیزی دیگر این است که بتوان مشخص کرد که در هر پروژه چه کالاهایی مصرف شده و موجودی کالاها به تفکییک پروژه را ببنید . چه امکانی بهتر از مراکز مصرف یا تامیین کالا؟ آیا راههای بهتر را امتحان کرده اید؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    shakeri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    17 اسفند 1389 08:32 ق.ظ
    سلام

    ضمن تایید پاسخ آقای سعادت

    فرض کنید که یک انبار اصلی داشتیم و در زیرگروه آن انبارهای فرعی ، خب هنگام ورود کالا با ید به چه شکل عمل می کردیم اول باید کالا را وارد انبار اصلی می کردیم و بعد با یک برگه نقل و انتقال کالای مورد نظر را به انبار فرعی مورد نظر منتقل می کردیم آیا خود این موضوع مشکلی نداشت.
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1389 08:46 ق.ظ
    جناب آقای سعادت، بسیاری از شرکت های پیمانکاری، در آغاز یک پروژه پیمانکاری، در همان محل پروژه، اقدام به تاسیس کارگاه می کنند. طبیعتا بخشی از این کارگاه، انبار مربوط به پروژه است. در واقع یک انبار واقعی است.
    در مورد فرمایش آقای شاکری: طبیعتا فقط انبار های سطح آخر قابل استفاده خواهند بود. همانند وضعیتی که در مورد حساب ها داریم. فقط این شکل درختی، موجب گروه بندی ساده تر انبار ها، و گزارشگیری ساده تر از این انبارها می شود.
    ولی جناب قاسمیان، بنده متوجه نشدم که این ساختار درختی، چگونه موجب کم شدن تعداد انبارها می شود؟
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1389 11:20 ق.ظ
    ارسال توسط molaei روشن 17 اسفند 1389 08:46 ق.ظ
    جناب آقای سعادت، بسیاری از شرکت های پیمانکاری، در آغاز یک پروژه پیمانکاری، در همان محل پروژه، اقدام به تاسیس کارگاه می کنند. طبیعتا بخشی از این کارگاه، انبار مربوط به پروژه است. در واقع یک انبار واقعی است.


    با تشکر از آقای مولایی، به هر حال جایی در پروژه وجود دارد ( مثلا زیر زمین) که در دارد قفل میشود انبار دار دارد. انبار گردانی میشود. و موجودی آن لحظه به لحظه مشخص است. در واقع محل تقسیم مواد است. اما جاهایی که همزمان چندین پروژه start میخورد  وکالا وارد  آنها میشود و هزاران بلا سرش می اید و تغییر ماهیت میدهد  چه باید کرد؟و کلا هدف از اینکه پروژه ها را به عنوان انبار تعریف نماید چیست؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    17 اسفند 1389 11:56 ق.ظ
    سلام

    از همه دوستان برای این بحث جالب تشکر می‌کنم. داریم استفاده می‌کنیم.

    جناب قاسمیان؛ ممنون از لطف شما - شرمنده می‌کنید. اگر درست متوجه شده باشم، بحث بر این است که انبارها دارای گروه‌بندی و طبقه بندی باشند. به این ترتیب انبارهای فرعی مثلا با زیرشاخه‌های یک انبار اصلی قابل مقایسه خواهند بود. متاسفانه این امکان در سیستم ما وجود ندارد. این توصیه را جزء پیشنهادهای سیستم لحاظ می‌کنیم ولی چون از ابتدا پیش‌بینی نشده و تغییرات هم بسیار گسترده خواهد بود بعید می‌دانم که موفق به انجام آن شویم.
    اما از دو مسیر دیگر می‌توان به این داستان توجه کرد: یکی اینکه طبقه بندی در ساختار درختی را به سادگی می‌توان با تعریف مناسب کدهای انبارها شبیه سازی نمود. به ترتیبی که در زمان اخذ گزارش‌ها با تعریف شرط به صورت محدوده‌ای از کد انبار بتوان به همان منظوری که از طبقه‌بندی مورد نظر بوده است دست یافت. مسیر دیگر توجه به تفصیلی انبار و انجام طبقه بندی مورد نظر در درخت تفصیلی‌ها (بخش انبارها) است. با این کار هم می‌توانید از امکانات سیستم در مورد کد تفصیلی رخدادهای انبار و با تنظیم شرایط مناسب یا با استفاده از گزارش اختصاصی عملیات انبار ترکیب حساب و تفصیلی به منظور خود برسید.
    اگر به جز این موارد نکته خاصی به نظرتان رسید هم لطف بفرمایید - ممنون خواهیم شد.

    اما باقی بحث در این پست که در مورد انبار به عنوان محل نگهداری موجودی است. جالب است که در این بحث صحبت‌های تمام دوستان صحیح است و کافی است که این مطالب صحیح را به هم پیوند دهیم

    منظور از انبار در سیستم ما "محل فیزیکی نگهداری کالا" است. در مقابل چنین فرض می‌شود که پروژه‌ها یا بخش‌های یک خط تولید، "مصرف کننده" کالا می‌باشند. این هم درست است. اما در برخورد با یکی از این مصرف کنندگان می‌توان به دو گونه فکر کرد. فرض کنید که هر کالایی که برای هر پروژه از انبار (اصلی) دریافت می‌شود به عنوان "تحویل به تولید" لحاظ شود. در این شرایط مصالح پای کار باقی مانده از یک شیفت تولید باید به انبار برگشت داده شوند و دوباره برای شیفت بعدی "تحویل به تولید" شوند. این روش احتمالا برای کاربردهای تولیدی و حداقل برای قسمت زیادی از مواد مصرفی قابل استفاده است.
    اما در مقابل روش دیگری هم قابل تصور است که همان تعریف هر پروژه و یا هر بخش از خط تولید به عنوان یک انبار است. هر کالایی که به یک پروژه با شیفت تولید تحویل می‌شود را می‌توان موجودی این انبار دانست - یعنی مثلا به آن انبار وارد کرد یا نقل و انتقال زد. برحسب مصرفی که هر پروژه از این مصالح پای کار انجام داده باشد، رخدادهای تحویل به تولید از همین انبار درج خواهد شد و در اینجا است که مرکز مصرف (بخش تولید با امکان تفکیک به شیفت) قابل درج خواهد بود. این نوع انبارها کاملا با آنچه ما به آن انبار می‌گوییم و دوستان هم اشاره کرده‌اند منطبق است - یعنی محل فیزیکی کالا با امکان شمارش و کنترل رفت و برگشت و ...
    تصور من این است حتی در برخی از کاربردهای تولیدی هم استفاده از این انبارها مناسب‌تر باشد - مثلا اگر مواد پای کار در بسته‌بندی‌هایی باشند که حتما در یک شیفت تولید تمام آنها قابل مصرف نباشد، حتما بهتر است که از این روش استفاده شود. در مورد پروژه‌ها و کاربردهای پیمانکاری که تقریبا شک ندارم که استفاده از این روش در صورتی که سیستم حالت یکپارچه و متصل با شبکه داشته باشد روش بهتری است. "انبار" یکی از مهم‌ترین اجزاء تشکیلات یک پروژه است و عمده عملیات مربوط به تجهیز کارگاه در رابطه با انیار انجام می‌شود.
    در صورتی که در محل پروژه امکان برقراری اتصال شبکه با سیستم مرکزی وجود نداشته باشد، این روش ممکن است ما را دچار مشکل نماید - چرا که اطلاعات رخدادهای انبار مثلا باید به ستاد منتقل شوند و در آنجا وارد شوند و این حتما مشکل آفرین است. در این شرایط اگر انباردار خودش اقدام به درج رخدادها نکند احتمال خطا و یا مشخص نکردن دقیق کالای وارد یا خارج شده بسیار زیاد خواهد بود. در این شرایط توصیه بنده این است که برای هر پروژه یک سیستم انبار تعدادی - مقداری تهیه شود. انبار(های) پروژه در این سیستم برای هر پروژه انبار(های) اصلی هستند. در دفتر مرکزی سیستمی خواهیم داشت که اطلاعات را از پروژه‌ها جمع‌آوری و مجتمع می‌کند. در این سیستم مرکزی است که بحث انبارهای فرعی مطرح می‌شوند و همان مطالبی که در ابتدای این بحث اشاره کردم.

    امیدوارم توضیحات مفید بوده باشند

    ارادت
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1389 12:55 ب.ظ
    با تشکر فراوان از آقای مومنی که حضورشان هم دلگرمی ماست هم قوت قلب.و هم باعث باز شدن دید ما میشود.
    یک سوال داشتم.
    فرض کنیم 10قوطی رنگ از انبار مواد اولیه خارج میشود. و وارد پروژه آلفا میشود و در پروژه مذکور 8 تا از این قوطی رنگها بابت رنگ آمیزی صندلی ها مصرف و دوتای دیگر دوباره به انبار برگشت میخورد.
    فرض بر این است که پروژه آلفا یک انبار است 10 تا قوطی رنگ وارد این پروژه شد، خروجی این پروژه 4 تا صندلی رنگ شده است. رسید شده 10تا قوطی رنگ حواله میخورد 4 تا صندلی.
    و دوتا قوطی رنگ هم برگشتی.
    در پایان سال موجودی انبار پروژه آلفا 8 قوطی رنگ می باشد. ولی با در انبار گردانی شمارش انجام شده صفر را نشان میدهد. آیا مغایرتی ایجاد نمیشود.؟
    .....
    در خطوط تولیدی که فرمودید بسته بندی . چون بسته بندی یک خدمت است در ماهیت کالا و متقابلا در رسید و حواله تاثیر نمیگذارد.
    اما در مواردی که ماهیت کالا تغییر میکند آیا این رویه مشکل ساز نمیشود؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    17 اسفند 1389 01:09 ب.ظ
    سلام

    ببخشید که تند نوشتم متوجه نشدید

    1. قوطی‌های رنگ مصرفی را از انبار پای کار حواله (مصرف - تحویل به تولید) نمی‌زنید؟
    2. اصلا منظورم از بسته‌بندی، انجام خدمات نبود. فرض کنید در هر شیفت 3 کیلو رنگ مصرف می‌شود ولی رنگ در قوطی 5 کیلویی "بسته بندی" شده است. این بسته رو می‌گم قربان. خدمات که اصولا مربوط به انبار نیست. منظورم این است که مطمئن هستیم که از قوطی 5 کیلویی، 2 کیلو پای کار باقی می‌ماند.

    ارادت
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1389 01:30 ب.ظ
    ارسال توسط saadat روشن 17 اسفند 1389 12:55 ب.ظ
    با تشکر فراوان از آقای مومنی که حضورشان هم دلگرمی ماست هم قوت قلب.و هم باعث باز شدن دید ما میشود.
    یک سوال داشتم.
    فرض کنیم 10قوطی رنگ از انبار مواد اولیه خارج میشود. و وارد پروژه آلفا میشود و در پروژه مذکور 8 تا از این قوطی رنگها بابت رنگ آمیزی صندلی ها مصرف و دوتای دیگر دوباره به انبار برگشت میخورد.
    فرض بر این است که پروژه آلفا یک انبار است 10 تا قوطی رنگ وارد این پروژه شد، خروجی این پروژه 4 تا صندلی رنگ شده است. رسید شده 10تا قوطی رنگ حواله میخورد 4 تا صندلی.
    و دوتا قوطی رنگ هم برگشتی.
    در پایان سال موجودی انبار پروژه آلفا 8 قوطی رنگ می باشد. ولی با در انبار گردانی شمارش انجام شده صفر را نشان میدهد. آیا مغایرتی ایجاد نمیشود.؟
    .....
    در خطوط تولیدی که فرمودید بسته بندی . چون بسته بندی یک خدمت است در ماهیت کالا و متقابلا در رسید و حواله تاثیر نمیگذارد.
    اما در مواردی که ماهیت کالا تغییر میکند آیا این رویه مشکل ساز نمیشود؟



    جناب سعادت عزیز، شما مقداری کالا، از انبار مرکزی، به قصد مصرف در پروژه A از انبار مرکزی خارج می کنید. ممکن است مقداری از این کالاها در پروژه مصرف نشود و برگردد. در واقع حواله خروجی انبار مرکزی، مشخص کننده مقداری است، که به قصد مصرف از انبار خارج شده، اما هنوز مصرف نشده است.
    در این زمان، همانگونه که آقای مومنی فرمودند، می توانید کالا را از انبار اصلی، به انبار مربوط به آن پروژه، منتقل کنید.
    زمانی که مشخص شد مقداری از آن کالا، مصرف شده است، حال باید حواله مصرف اصلی زده شود. اما این بار، با مقدار واقعی مصرف شده. طبیعتا باقیمانده آن کالا هنوز در انبار پروژه موجود است. حال می توانیم باقیمانده کالا را از انبار پروژه به انبار اصلی منتقل کنیم. مرکز مصرف برگه خروج اصلی (همان مصرف از انبار پروژه) می شود پروژه A. حال که خروجی پروژه مشخص شد، مثلا همان صندلی، می توان یک رسید انبار تنظیم کرد به انبار کالای شاخته شده و این بار با مرکز تامین پروژه A.

    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1389 03:13 ب.ظ
    اژ آقایان مومنی و مولایی سپاسگذارم. موارد را با دقت تست کردم. حق با شماست .شدنی است.اما به شدت در ثبتها باید دقت کرد که اشتباه نشود(مخصوصا در  استفاده ازتفضیلی )ممنون از راهنماییتان.
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.