چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 01 بهمن 1391 02:02 ب.ظ توسط Zarkesh
عدم مشاهده صفحه مربوط به مودم برای تنظیمات Soap
�7 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
Zarkesh
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
01 بهمن 1391 09:44 ق.ظ
    با سلام
    همانطور که می دانید در مراحل انجام شده برای تنظیمات ارتباط از طریق Soap یکی از مراحل اینست که در سرور از طریق یکی از Browser ها وارد مودم شده و External Port و دیگر تنظیمات را انجام می دهیم.
    حال تصور کنید که در آدرس بار آی پی را می زنیم و بعد از وارد کردن User Name و Pass که اغلب Admin admin می باشد توقع داریم که وارد صفحه مودم بشویم ولی هیچ صفحه ای نمی آید و هر چقدر هم که Refresh می کنیم همچنان صفحه سفید است!
    در این جور مواقع غیر از اینکه سرعت اینترنت اهمیت دارد نکته مهم بعدی Browser ای است که در حال استفاده هستیم.
    می توانید مثلا از Explorer به Fire Fox با ورژن بالا تغییر Browser دهید تا این مشکل بر طرف شود.
    Zarkesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    01 بهمن 1391 10:01 ق.ظ
    نکته دیگری که قابل بحث است اینست که گاهی مسئولین شبکه پسور مودم را تغییر می دهند.
    دقت داشته باشید که حالتی فقط برای گزارشگیری در این مودم ها وجود دارد یعنی اگر یوزر و پسوردی برای ورود به مودم زده شود که حالت کاربر عادی را داشته باشد لذا نمی توان تنظیمات مربوطه را انجام داد و صرفا فقط حالت نمایش تنظیمات را دارد پس اگر زمانی مسئولین شبکه یوزر و پسورد را در اختیارتان قرار ندادند حتما تاکید کنید که با یوزر و پسورد Admin وصل شوند در غیر این صورت نمی توانید تنظیمات را انجام دهید.
    با تشکر
    Etemadi
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    01 بهمن 1391 10:25 ق.ظ
    سلام

    2 تا سوال

    1- به نظر شما از طریق کدام کامپیوتر شبکه می توان تنظیمات مربوط به مودم را انجام داد ؟

    2- نوع ویندوز آن کامپیوتر آیا محدودیتی برای اتصال به مودم و انجام تنظیمات آن ایجاد می کند ؟ مثلا اگر ویندوز 2003 باشد یا XP  آیا فرقی در کار ما ایجاد می کند ؟


    با تشکر
    Zarkesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    01 بهمن 1391 10:36 ق.ظ
    سلام مجدد
     در مورد سوال اول جنابعالی از دید بنده اگر رنج آی پی ها متفاوت باشد با توجه به اینکه در کلاینتها Ping  نداریم لذا نمی توان در سیستم های کلاینت مودم را باز کرد ولی در صورتی که رنج آی پی یکی باشد مشکلی نیست و باز می شود
    Zarkesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    01 بهمن 1391 10:38 ق.ظ
    در مورد نوع ویندوز و ارتباط با مودم اطلاعات کاملی ندارم ولی در اتصال و تنظیمات مربوط به نوسا تفاوتی در نوع ویندوز وجود ندارد
    Sadri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    01 بهمن 1391 11:05 ق.ظ
    با عرض سلام و احترام ،
    جسارتا در مورد "" در مورد سوال اول جنابعالی از دید بنده اگر رنج آی پی ها متفاوت باشد با توجه به اینکه در کلاینتها Ping نداریم لذا نمی توان در سیستم های کلاینت مودم را باز کرد ولی در صورتی که رنج آی پی یکی باشد مشکلی نیست و باز می شود"" معمولا Config مودم باید با سیستمی انجام شود که از طریق کابل به مودم متصل شده .
    با تشکر
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    01 بهمن 1391 01:40 ب.ظ
    با سلام و عرض ادب خدمت همکاران محترم.

    با اجازه خانم زرکش، یک توضیح مختصری در مورد سوال آقای اعتمادی عرض می کنم:
    *یکسان نبودن رنج آی پی ها - پینگ شدن یا نشدن مودم - دسترسی به صفحه تنظیمات مودم* این ها سه موردی هستند که در سناریوی ما هیچ ربطی به یکدیگر ندارند. پس هیچ کدام نمیتوانند ملاکی برای رخ دادن دیگری باشند. مثلا بگوییم: چون پینگ نمی کند، پس صفحه تنظیمات باز نمی شود. یا ...
    ممکن است دو آی پی در یک رنج نباشند، اما بتوانند همدیگر را پینگ کنند. مثلا شما می توانید 8.8.8.8 را پینگ کنید.
    ممکن است در یک رنج باشند اما نتوانند همدیگر را پینگ کنند.

    و در هر دو حالت، ممکن است صفحه تنظیمات مودم باز بشود یا نشود.

    اما در یک حالت کلی و استاندارد:
    در اکثر شرکت هایی که شبکه پیچیده ای ندارند، مودم را مستقیما به سوییچ شبکه متصل می کنند. در این شرایط بدیهی است که آی پی مودم هم رنج آی پی کلاینت ها خواهد بود. پس باید بتوان به راحتی (و با وارد کردن آدرس Default Gateway کامپیوترهای شبکه) به صفحه تنظیمات مودم دسترسی پیدا کرد. ممکن است محدودیت هایی در این بین به وجود آید. مثلا صفحه تنظمیات مودم، نیاز به Plugin و یا چیز مشابهی دارد که در Browser فعلی ما وجود ندارد و یا غیر فعال است (مثلا در ویندوزهای سرور، مانند 2003 بسیاری از این امکانات به دلایل امنیتی به شکل پیش فرض غیر فعال است). دقت به این مسائل هم می تواند راهگشا باشد.
    Zarkesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    01 بهمن 1391 02:02 ب.ظ
    ممنون از توضیحات تکمیلی جنابعالی
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.