چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 04 دی 1391 05:49 ب.ظ توسط mehr-daanesh
گزارشات فوق العاده زیبا و کاربردی در منوی تحلیل
�13 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
mehr-daanesh
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
22 فروردین 1391 12:13 ق.ظ
    با سلام و تبریک سال نو به همه کارشناسان و سروران عزیز در شرکت نوسا: پس از کسب اجازه از تمامی دوستان ، بویژه جناب آقای مومنی جهت ورود به سامانه ، عرض میکنم : در منوی تحلیل در نرم افزار نوسا امکانات واقعا منحصر بفردی وجود دارد که دیدم بیان آنها خالی از لطف نیست : 1- تحلیل عملیات حساب به تفصیلی : (20 حالت کلی) 2-تحلیل عملیات تفصیلی به حساب : (20 حالت کلی) 3- تحلیل عملیات تفصیلی به تفصیلی از یک حساب خاص و یا از تمام حسابها : (هر کدام 80 حالت کلی) 4- تحلیل عملیات یک مجموعه حساب به تفصیلیها : (20 حالت کلی برای هر یک از نامحدود مجموعه حساب دلخواه ساخته شده) 5- تحلیل عملیات یک مجموعه تفصیلی به حسابها : (20 حالت کلی برای هر یک از نامحدود مجموعه تفصیلی دلخواه ساخته شده) در بندهای 1 و 2 و 3 رسم نمودارهای دو بعدی ، و در بندهای 4 و 5 رسم نمودارهای سه بعدی حاصله بسیار قابل توجه و فوق العاده زیبا برای تجزیه و تحلیل های مدیریتی است . لازم به ذکر است که زیبایی این تحلیلها در صورت استفاده از سطوح بیشتری از تفصیلیهای شناور ، بویژه هنگام پیاده سازی حسابداری صنعتی حرفه ای ، کاملا ملموس خواهد بود . باتشکر
    Sadri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 فروردین 1391 10:33 ق.ظ
    با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما کاربر عزیز و تشکر از حسن توجه به انعطاف در گزارشات تحلیل .
    قابل ذکر : طراحی گزارشات ماتریسی و گستردگی بسیار بالا در امکانات موجود در این نوع گزارشات .
    با تشکر
    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 فروردین 1391 11:47 ق.ظ
    با عرض سلام مجدد :
    در مورد کاربرد اصلی دو گزینه زیر و تفاوت اصلی آنها با گزینه های 1 و 2 که در ابتدا ذکر کردم ، اگر مرا راهنمایی بفرمایید ، بسیار ممنون میشوم :
    1- تحلیل عملیات حساب به طبقات تفصیلیها
    2- تحلیل عملیات تفصیلی به طبقات حسابها
    ضمنا منظور از طبقات چیست ؟
    با تشکر
    Sadri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 فروردین 1391 02:24 ب.ظ
    با سلام مجدد ،
    اگر در تعریف تفصیلی شناور در درخت تفصیلی ها دقت فرموده باشید باکسی وجود دارد با نام " کلاس تفصیلی " یا همان طبقات تفصیلی .
    توضیحات جامع کاربرد این آیتم در صفحه زیر موجود می باشد ::

    http://accsupport.nosa.co...v/topic/Default.aspx
    با تشکر
    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 فروردین 1391 03:36 ب.ظ
    سلام :
    ممنون از راهنمایی شما جناب دادرس ،
    1- اگر ملاحظه بفرمایید ، در باکس کلاس تفصیلی در درخت تفصیلیها ، کلاسهای تفصیلی تعریف شده ، منطبق با پیش فرض اولیه تعریف شده در نرم افزار برای سرگروههای درخت تفصیلیهاست . اما طبقات تفصیلی تعریف شده در منوی تحلیل دقیقا منطبق با سرگروههایی است که کاربر به دلخواه خود برای درخت تفصیلیها ایجاد نموده است .
    2- صفحه معرفی شده را مطالعه کردم ، گزارش مذکور که فقط تحلیل از یک یا چند طبقه خاص باشد ، از همان منوی تحلیل عملیات حساب به تفصیلی و با لحاظ شرط (کد تفصیلی دارای الگوی *1 و یا مثلا الگوی *2 ) و نیز با استفاده از عملگر "یا" بین دو شرط برای اخذ گزارش از بیش از یک طبقه تفصیلی امکان پذیر است . آیا تفاوت قابل ملاحظه دیگری در تحلیل به طبقات تفصیلی وجود دارد که در تحلیل عملیات حساب به تفصیلی موجود نباشد ؟
    با تشکر
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    22 فروردین 1391 04:01 ب.ظ
    سلام

    لطفا همین مطلب را که عینا در پست مورد اشاره جناب صدری وجود دارد مشاهده نمایید. البته جناب دادرس هم سلامت باشند...



    سلام

    از این مطلب بسیار مفید تشکر می‌کنم.

    جسارتا یک نکته هم به بحث اضافه می‌کنم: در تحلیل به طبقات، این امکان وجود دارد که حضور طبقات تفصیلی در ترکیب دلخواهی از نقش‌های تفصیلی 1 تا 5 تشخیص داده و گزارش شود. این، مشخصه‌ای است که در سایر انواع گزارش‌های تحلیلی وجود ندارد. البته این مشخصه، یک رفتار اختصاصی دیگر را نیز به همراه دارد: فرض کنید در یک رخداد مالی در تفصیلی 1 یک شخص (یا شرکت) آمده باشد و در تفصیلی 2 یک قرارداد. حال یک گزارش تحلیلی تفکیک به طبقات بگیریم و هم اشخاص و قراردادها و هم تفصیلی 1 و 2 را برای ارائه گزارش انتخاب نماییم. سیستم باید مراقب باشد که رخداد مالی پیش گفته بیش از یکبار در گزارش بازنمایی نشود (وگرنه جمع گزارش با عملیات حساب مغایرت خواهد داشت).

    برای ممانعت از این وضعیت ناخوشایند، سیستم برای رخدادهای منعکس شونده در گزارش برحسب شماره تفصیلی اولویت قائل می‌شود. به صورتی که اگر یک رخداد در اثر تفصیلی 1 در گزارش منعکس گردد، دیگر آنرا در اثر تفصیلی 2 در گزارش لحاظ نخواهد کرد. دانستن این رفتار اختصاصی سیستم ممکن است در استفاده مناسب از این گزارش تحلیلی به ما کمک نماید.

    با تشکر مجدد و
    ارادت

    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 فروردین 1391 05:59 ب.ظ
    با سلام خدمت جناب مومنی و تشکر از جناب صدری :
    احتمالا بنده حقیر متوجه مطلب نمیشوم .
    اما در تمام منوهای پنجره تحلیل ، بجز منوی اول ، انتخاب یک ترکیب دلخواه از نقش های تفصیلی 1 تا 5 تشخیص داده و گزارش می شود .
    ضمنا در مورد سوال اول هم اگر مرا راهنمایی بفرمایید ، ممنون خواهم شد . ( کلاس تفصیلی و طبقات تفصیلی )
    با تشکر و ارادت
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    22 فروردین 1391 07:36 ب.ظ
    سلام

    در سایر گزارش‌های نمی‌توان مثلا تفکیک حساب همزمان به تفصیلی‌های 1 و 4 را دریافت کرد. در سایر موارد، تفکیک به یک "شماره" تفصیلی انجام می‌شود. اما این همه داستان نیست و بقیه مطلب فوق (اولویت بندی برای جلوگیری از تکرار لحاظ ارقام) هم مطرح است. به هر حال این گزارش‌ها بر حسب کاربرد مطرح می‌شوند و شاید تا پیش از اینکه کاربرد آن برای شما پیش نیاید تفاوت را حس ننمایید.

    در مورد پرسش دیگرتان، طبقات تفصیلی مربوط به تشکیل درخت تفصیلی می‌باشند اما کلاس تفصیلی یک ویژگی هر تفصیلی است که به تفصیلی‌های سطح 1 (طبقات) نسبت داده می‌شود و توسط سایرین به ارث می‌رسد. از این کلاس‌ها می‌توان در شرایط تفصیلی‌ها استفاده کرد. آنچه ما به عنوان طبقات تعریف کرده‌ایم صرفا پیشنهاد و پیش‌فرض است و شما می‌توانید به دلخواه کلاس این طبقات را تغییر دهید یا طبقات دلخواهی با کلاس‌های مشابه و تکراری تعریف نمایید.

    ارادت
    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 فروردین 1391 09:50 ب.ظ
    ممنون و متشکر از راهنمایی شما
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    23 فروردین 1391 08:17 ق.ظ
    بنده هم مخلصم و در خدمت دوستان !!
    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    15 مرداد 1391 08:39 ق.ظ
    با سلام و عرض ادب :
    یکی از پرکابردترین گزارشات تحلیل در گزارشات بهای تمام شده در حسابداری صنعتی است ، هنگامی که از سطوح مختلف تفصیلیهای شناور استفاده میشود .
    البته بنده حقیر این پست را دقیقا به همین منظور ایجاد نمودم . اما متاسفانه به دلیل ذیق وقت تا امروز موفق به بیان منظور نشدم . عرض میکنم :
    شرکتی را در نظر بگیرید که 3 نوع محصول " الف " و " ب " و " ج " را در 4 خط تولید 1 و 2 و 3 و 4 تولید میکند . همزمان بر روی دو سفارش تولید a , b کار میکند . ضمنا چون تولید مرحله ای است ، همزمان 5 ایستگاه تولیدی A , B , C , D , E به صورت موازی و متوالی عمل میکنند که هر ایستگاه محصولات میانی خود را تولید و به بازار مصرف عرضه میکند .
    در عین حال تولید در 3 شیفت " صبح " و " عصر " و " شب " انجام میشود .
    این شرکت باید برای محاسبه بهای تمام شده محصولات خود به تفکیک پارامترهای مذکور ، برای حساب " کار در جریان ساخت " خود شامل ( مواد و دستمزد و سربار ) از پنج سطح تفصیلی شناور استفاده کند . به شرح زیر :

    حساب : مواد - دستمزد -- سربار
    تفصیلی 1 : محصول " الف " -- محصول " ب " -- محصول " ج "
    تفصیلی 2 : خط تولید 1 -- خط تولید 2 -- خط تولید 3 -- خط تولید 4
    تفصیلی 3 : ایستگاه A -- ایستگاه B -- ایستگاه C -- ایستگاه D -- ایستگاه E
    تفصیلی 4 : سفارش a -- سفارش b
    تفصیلی 5 : شیفت صبح -- شیفت عصر -- شیفت شب

    به این ترتیب این شرکت میتواند بهای تمام شده محصولات خود را بر اساس 5 پارامتر موازی و کاملا مستقل از هم با کمی دقت و ظرافت کاربر در ورود اطلاعات محاسبه نموده و در نهایت با استفاده از منوی تحلیل ( حساب به تفصیلی و برعکس و تفصیلی به تفصیلی ، و نیز مجموعه حساب به تفصیلیها و برعکس ) گزارشات دلخواه بهای تمام شده خود را بصورت ماتریسی و با ترسیم نمودارهای سه بعدی ملاحظه نموده و با هم مقایسه کند .

    " مواد " از طریق سیستم انبار و با رخداد " تحویل به تولید " وارد کار در جریان میشود و جذب " دستمزد " و " سربار " نیز با دقت حسابدار و با دریافت گزارشات صحیح از واحد تولید از طریق سیستم حسابداری به کار درجریان وارد میشود .

    از کلیه اساتید و کارشناسان عزیز خواهشمندم در خصوص بکار گیری بهتر روش ارائه شده ، بنده را راهنمایی نموده و نظرات خود را بفرمایند .

    با سپاس و ارادت
    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    03 دی 1391 06:08 ب.ظ
    با سلام و عرض ادب ،
    مجددا از اساتید و کارشناسان عزیز تقاضا دارم در مورد شیوه صحیح استفاده از تفصیلیهای سطوح مختلف در حساب " کار در جریان " بنده را راهنمایی نمایند . ضمنا مایلم بدانم آیا روشی که در ارسال قبلی پیشنهاد نمودم ، از نظر دوستان مورد تایید است یا خیر ؟ و چرا ؟
    از کلیه سروران عزیز سپاسگذارم
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    04 دی 1391 08:47 ق.ظ
    باسلام

    ضمن سلام و خسته نباشید به شما دوست وهمکار گرامی ، امیدوارم در این پست به سوالات خود برسید.

    ذکر چند مطلب در حاشیه خالی از لطف نیست :

    در اول برای شرکت ذکر شده و پرسنل های آن و بخصوص مدیر مالی و حسابدار انبار آن آرزوی موفقیت دارم.

    فکرکنم نوسا باید بفکرحسابداری XL هم در روزهای آتی باشد.و شاید lcd های 4 بعدی و 5 بعدی برای مدیران.

    -------------
    مدتی است در قسمت حسابداری انبار و حسابداری فروش مشغول بکار هستم. بسیار و بسیار وظیفه سنگین وحیاتی در حسابداری صنعتی است.
    در نگاه و طراحی اول شاید کمی ساده بنظر برسد ولی در عمل چیز دیگری است.

    اولین مطلب در شرکت هایی که تازه کارند و مدت کمی است با سیستم یکپارجه مالی کارمیکنند و قصد صنعتی شدن را دارند ، داشتن صبر و حوصله است.
    در سال اول قفط و فقط هدف آشنایی با سیستم و محیط سیستم باید باشد.
    در سال های بعد مطالب و مشکلاتی به چشم میخورد و کاملا طبیعی هم هست.

    این روند هر سال وجود دارد و برای آن در هرنوبت راهکاری اندیشیده میشود.

    در طراحی سیستم حتما توجه دارید و خواهید داشت بگذارید خواسته ها و نیاز ها در وقت خودش و درجای خودش برطرف شود.

    صرفا با یک گزارش فوق العاده که شاید در روند طبیعی خودش خواسته 3 سال اینده این شرکت است ، نگذرایم در سال اول پیاده شود.(با اینکه خواسته مدیر عامل آن شرکت باشد)

    ممنون از شما دوست گرامی و خلاق و همه دوستان عزیز.
    mehr-daanesh
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    04 دی 1391 05:49 ب.ظ
    با سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز ، جناب اصفهانی :
    ضمن تشکر از راهنمایی شما درباره حرکت و استقرار تدریجی همراه با بررسی نیازها ، تا رسیدن به یک نگرش برتر جهت صنعتی شدن و محاسبه بهای تمام شده ، درخواست بنده این است :
    1-آیا الگوی ارائه شده در شرایط ایده آل میتواند یک الگوی مناسب برای محاسبه بهای تمام شده برای یک مرکز صنعتی باشد ؟
    2-اگر الگوهای مناسب دیگری وجود دارد ، ( که قطعا وجود دارد ) خواهشمندم با ارائه مثال بیان بفرمایید تا با تجربیات و دیدگاههای مختلف در این زمینه آشنا شویم .
    ارادت
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.