چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 25 بهمن 1390 12:05 ب.ظ توسط dadras
صورتحساب برگشت از فروش
�1 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
asadi
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
25 بهمن 1390 08:27 ق.ظ

    این برگه بسیار شبیه به فاکتور فروش بوده با این تفاوت که سطرهای اصلی آن به رخدادهای برگشت از فروش کالا یا خدمات متصل می شوند . نکته قابل توجه در مورد این برگه ها معکوس بودن مبالغ رخدادهای مالی (جابه جا شدن بدهکار و بستانکار) آنها در مقایسه با فاکتور فروش می باشد. از طرفی امکان فراخوانی برگه ها یا رخدادهای برگشت از فروش انبار(دوره جاری یا قبل) و در خواست برگشت از فروش انبار در صورتحساب برگشت از فروش وجود دارد که در این صورت ارتباط سطرهای صورتحساب برگشت از فروش با سطرهای فاکتور فروش ممکن است به دوصورت برقرار شود تفاوت این دو روش مربوط به دوره قبل یا دوره جاری بودن فروشی که برگشت خورده است می باشد. در خصوص خدمات نیز امکان فراخوانی برگه های درخواست برگشت و برگشت فروش خدمات در اختیار کاربر قرار داده شده است.

    حال به منظور تنظیم یک صورتحساب برگشت از فروش جدید از منوی فروش گزینه " صورتحساب برگشت از فروش جدید" را انتخاب نمایید





    پنجره اطلاعات عمومی یک " صورتحساب برگشت از فروش باز می شود و مشتری را وارد کرده وسپس تصویب می کنیم.

    در قسمت" رخداد برگشت"، "درخواست"و"فاکتور" در صورتی که صورتحساب برگشت دارای مراجع "درخواست برگشت" یا "برگشت تحویل" باشد با فراخوانی هر یک از این برگه ها شماره آنها در فیلدهای مربوطه درج می گردد.








    همچنین در صورتحساب برگشت از فروش می توان برگشت خروج دوره قبل را نیز فراخوانی کرد.













    پس از این که اطلاعات مربوط به سطرهای اصلی و جنبی صورت حساب برگشت از فروش مذکور را وارد نمودید در قسمت"برگشت کسور و اضافات" بر روی گزینه "محاسبه کسور و اضافات" کلیک کنید حال از پنجره ظاهر شده که حاوی فهرستی از قوانین مکمل بهای کاندید سطرهای مورد نیاز را انتخاب کنید





    با استفاده از آیکن "ذخیره برگه(f2)" اقدام به ذخیره برگه نمایید.
    به خاطر داشته باشید جهت عملیاتی نمودن یک صورتحساب برگشت از فروش مانند فاکتور فروش باید اقدام به تعییین طرف حساب های آن صورتحساب نمایید، بنابراین در قسمت طرف حسابها بر روی گزینه ی قوانین طرف حساب کلیک کرده حال از پنجره باز شده سطرهای مورد نیاز را انتخاب می کنیم. اکنون می توانید با استفاده از آیکون "تبدیل برگه به عملیاتی" اقدام به عملیاتی نمودن صورت حساب برگشت از فروش تنظیم شده و در نتیجه تکمیل سند فروش نمایید.

    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    25 بهمن 1390 12:05 ب.ظ
    ارسال توسط asadi در 25 بهمن 1390 08:27 ق.ظ

    این برگه بسیار شبیه به فاکتور فروش بوده با این تفاوت که سطرهای اصلی آن به رخدادهای برگشت از فروش کالا یا خدمات متصل می شوند . نکته قابل توجه در مورد این برگه ها معکوس بودن مبالغ رخدادهای مالی (جابه جا شدن بدهکار و بستانکار) آنها در مقایسه با فاکتور فروش می باشد.

    خانم اسدی ، قدری با معکوس بودن ثبتهای فاکتور فروش و صورتحساب برگشت از فروش مشکل دارم !
    اصولا در برگشت از فروش رخداد طرف بدهکار حساب " برگشت از فروش " می باشد و نه حساب فروش ، و به ندرت از بدهکار شدن حساب فروش برای برگشت از فروش استفاده می شود . این دو حساب به صورت جداگانه نگهداری می شوند و از تهاتر این 2 حساب میزان فروش خالص حاصل می شود .

    ممنون از پست کاربردیتون
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.