چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 16 بهمن 1389 10:31 ق.ظ توسط saadat
چگونه میتوان درصد فروش محصولات را مشاهده نمود؟
�10 پاسخ
مرتب:
موضوع قفل شده است
مولف پيغام ها
saadat
کاربر پیشرفته
کاربر پیشرفته

--
12 بهمن 1389 10:42 ق.ظ
    شرکتی تولیدی با 10 محصول عمده موجود است. شرکت مذکور میخواهد   میزان محصولات فروش رفته را به تفکیک، بر حسب درصد ببیند تا تصمیم گیری های خود را اتخاذ نماید . همچنین درصد سود حاصله از فروش نیز مطلوب است چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    12 بهمن 1389 10:48 ق.ظ
    • پاسخ پذيرفته شده
    ابتدا از محصولات مد نظر یک مجموعه کالا ایجاد میکنیم. سپس در گزارشات مربوطه به فروش در قسمت گردش و فروش کالا یا خدمات یک مجموعه، رفته و مجموعه مورد نظر را انتخاب میکنیم اگر احیانا نیاز هست که بهای تمام شده( بهای خروج از انبار) کالا های مذکور را نیز در کنار بهای فروش بینیم  تا تحلیل ما دقیق تر شود ( برای بدست آوردن سود <بها با کسر انبار>میتوان فرم گزارش را پیش فرض نوسا با بهای انبار لحاظ نماییم.
    در گزارش حاصله بر روی آیکون مربوط به نمودارها رفته  و  مواردی را که میخواهیم در گزارش بررسی کنیم انتخاب میکنیم . بهترین حالت در این گزارش این است که محور افقی شامل سطرهای گزارش باشد. در نمودار حاصله بر روی تنظیمات دلخواه نمودار  رفته در قسمتseriesسپس marks تیک visibleرا میزنیم سپس
    style مربوطه رادر مد percent  تنظیم میکنیم . حال درصد فروش هر کالا را در نمودار به تفکیک می بینیم.
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    momenii

    --
    12 بهمن 1389 10:53 ق.ظ
    • پاسخ پذيرفته شده
    برای اخذ درصد، از نمودار استفاده نمایید - به این منظور، مجموعه‌ای از کالاها و خدمات موردنظر آماده کنید و گزارش فروش آن مجموعه را تهیه نمایید و پس از آن اقدام به اخذ نمودار کنید. در مورد گزارش‌های "درصدی" مهم است که مکانیزمی برای بازنمایی اقلام کم اهمیت (سایر - با درصد قابل صرف‌نظر) داشته باشیم - نمودار بهترین برخورد با این مسئله است.
    برای "سود" می‌توان از امکانات مربوط به بهای فروش منهای بهای خروج کالا از انبار استفاده کرد. فرم‌های مناسب را تعریف کنید و به همان ترتیب با نمودار درصد بگیرید. در این زمینه توجه کنید که اولا برای خدمات نمی‌توان بهای تمام شده را در اختیار داشت و ثانیا در مورد کالاها نیز بهای تمام شده مناسب مستلزم عملیاتی کردن برگه‌های انبار و از آن مهم‌تر، تعیین بهای محصولات یا کالاهای فروخته شده به صورت مناسب و صحیح است.
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    12 بهمن 1389 03:08 ب.ظ
    با توجه به پاسخ آقای مومنی ، سوال جدیدی برای من مطرح شد :
    از آنجایی که شرکت مورد بحث شرکت تولیدی است ، عبارت " سود " با تعبیر ( قیمت خروج از انبار - قیمت فروش ) در پست شما به چه معنی است ؟ چون شرکت تولیدی قطعا مبلغ قابل توجه به عنوان هزینه های حقوق دستمزد و سربار پرداخت کرده است . آیا منظور سود ناخالص است ؟ یا سود نا ویژه ؟ یا هزینه های حقوق و دستمزد وسربار در قیمت کالای محصول وارد شده به انبار محصول محاسبه گردیده است ؟

    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    12 بهمن 1389 04:51 ب.ظ
    طبیعتا عدد حاصل از ( قیمت خروج از انبار - قیمت فروش ) سود ناخالص خواهد بود.
    اما در مورد لحاظ شدن هزینه های حقوق و دستمزد وسربار، چنانچه شرکت فوق روش صحیحی برای کار انتخاب کرده باشد، می بایست در زمان ورود محصول به انبار کالای ساخته شده، آنرا با نرخ *بهای تمام شده (شامل مواد - دستمزد و سربار)* وارد انبار نماید.
    اما اگر در هنگام ورود محصول به انبار کالای ساخته شده، فقط قیمت تمام شده مواد لحاظ شده باشد، آنگاه می توان گفت عدد ( قیمت خروج از انبار - قیمت فروش ) هیچ معنایی نمی دهد.
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    14 بهمن 1389 08:23 ق.ظ

    پاسخ‌های من و آقای سعادت به پرسش مربوط به درصد فروش تقریبا هم‌زمان می‌باشند. پاسخ قبلی کاملا درست بوده (و حتی کامل‌تر) و اگر پدیده هم‌زمانی نبود من پست نمی‌کردم. این وضعیت در انجمن‌های گفتگو زیاد پیش می‌آید.

    ارادت
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    14 بهمن 1389 08:49 ق.ظ
    می دانیم که در شرکتهای تولیدی هزینه دستمزد مستقیم وسربار  بصورت مرحله به مرحله  با توجه به مبنای تسهیم از قبل مشخص شده ،جذب شده و در بهای تمام شده لحاظ میشود .  کالا وقتی از خط تولید خارج میشود   حسابدار صنعتی موظف است سربار  جذب شده  و دستمزد تسهیم شده را محاسبه کند و در زمان ورود کالا به انبار مواد ساخته شده آن را با قیمت تمام شده کالای ساخته شده  لحاظ نماید. اما کالا در انبار مواد ساخته شده نیز مشمول یک سری  سربار و دستمزد خواهد شد (( مانند  هزینه برق انبار. بیمه. و دستمزد کارگران  و... )) که در بهای تمام شده کالای آماده برای فروش دخیل است . با این گونه هزینه ها چگونه بر خورد می کنیم؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    14 بهمن 1389 10:11 ق.ظ
    اگر منظور شما همان هزینه های غیر تولیدی است، این گونه هزینه ها برای محاسبه سود خالص کالای فروخته شده لحاظ خواهد شد.
    به عبارتی عدد حاصل از ( قیمت خروج از انبار - قیمت فروش ) سود ناخالص خواهد بود و عدد حاصل از ( هزینه های غیر تولیدی - سود ناخالص ) همان سود خالص کالا خواهد بود.
    (البته این جواب در حد سواد مالی ناچیز بنده بود. حتما دوستان با تجربه تر اصلاح و تکمیل بفرمایید.)
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    16 بهمن 1389 09:38 ق.ظ
    سوال: فرق بین هزینه های غیر عملیاتی(غیر تولیدی ) با هزینه های غیر مستقیم تولید چیست؟ کدام در بهای تمام شده و کدام در سود خالص تاثیر گذار است؟هزینه برق انبار . بیمه ماشین آلات هزینه انتقال بین دو انبار.استهلاک ماشین آلات و دستمزد کارگران غیر خط تولید .حقوق مدیر کارخانه .هزینه انبارگردانی و انبار داری و... جزء کدام یک از اقلام هزینه است؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    16 بهمن 1389 10:16 ق.ظ
    منظور از هزینه های غیر مستقیم تولید، آن دسته از هزینه هایی است که در راستای فعالیت اصلی شرکت صورت گرفته است ولی سهم دقیق و مشخصی در بهای تمام شده کالای ساخته شده ندارد. مانند هزینه برق و یا اجاره بهای سالن تولید.
    تمام آنچه به عنوان هزینه های تولید شناسایی می شود (شامل مواد - دستمزد و سربار) به عنوان بهای تمام شده کالای ساخته شده در نظر گرفته می شود.
    هزینه هایی مانند استهلاک ماشین آلات تولید و بیمه ماشین آلات به عنوان هزینه های غیر مستقیم تولید در نظر گرفته می شوند.
    حاصل ( بهای تمام شده محصول - قیمت فروش ) همان سود نا خالص ما خواهد بود.
    حاصل ( هزینه های فروش، عمومی و اداری - سود ناخالص ) همان سود عملیاتی ما خواهد بود. (که بنده در پست قبلی از آن بعنوان *سود خالص کالا* نام برده بودم)
    طبیعی است هزینه هایی مانند حقوق مدیر کارخانه - هزینه انبارگردانی و انبار داری (انبار محصول) و هزینه برق انبار محصول، به عنوان هزینه های فروش، عمومی و اداری لحاظ خواهند شد.
    حاصل ( هزینه های مالی و سایر هزینه ها - سود عملیاتی ) همان سود خالص شرکت خواهد بود.
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    16 بهمن 1389 10:31 ق.ظ
    با تشکر از پاسخ سلیس شما.برای من بسیار مفید بود. امیدوارم برای دوستان نیز مفید واقع شود.
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    موضوع قفل شده است