چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 28 شهریور 1390 12:39 ب.ظ توسط saadat
گزارش تراز اسناد
�21 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 2 از 2 << < 12
مولف پيغام ها
sajjadi
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
28 شهریور 1390 11:09 ق.ظ

با سلام و احترام

منظور من از نحوه تنظيم سند به صورت خاص، در پاسخ به مطلبي بود که آقاي مولايي يادآور شده بودند ( پرداخت هزينه از محلي به غير از تنخواه). فرم گزارشي هم که ملاحظه نموديد در واقع به نوعي همان گزارشي است که آقاي مومني راهنمايي نمودند. گزارش "تفکيک اسناد به اجزاء" که در آن براي حساب تنخواه (با گردش بستانکار) ستوني در نظر گرفته شده و براي هر يک از هزينه‌ها نيز ستون‌هايي (با گردش بدهکار) مجزا تعريف شده است. حال از آنجا که هر سطر اين گزارش نشان‌ دهنده يک سند است و با توجه به ثبت سند تنخواه شما (هزينه‌ها تک تک بدهکار و تنخواه بستانکار)، سطر مربوطه نيز تراز خواهد بود. البته همانطور که آقاي مومني گفتند، انتخاب گزينه "اسناد فاقد اجزا بازنمايي نشوند" نيز لازم است.
لازم به يادآوري است که تعداد ستون‌هاي اين گزارش بر اساس تعداد حساب‌هاي هزينه طراحي مي‌شود. همچنين اين گزارش به همين صورت به فرم چاپي هم قابل طراحي است.
اميدوارم پاسخي که دادم جوابگوي شما باشد.

با تشکر

saadat
کاربر پیشرفته
کاربر پیشرفته

--
28 شهریور 1390 12:39 ب.ظ
سلام؛
با تشکر از پیگیری مباحث توسط شما دوست عزیز جناب شریف.
 در مورد شماره پیگیری، ارجاع و همچنین عطف،
 برای تمایز بین یک سری از سندها که با یک هدف خاص تهیه شده و وجه تمایز منطقی و مشخصی ( همچون حساب مشنرک، شرح مشترک، تفصیای مشترک، تاریخ سر رسید مشترک، تاریخ مشترک،  الگوی مشترک و....) ندارند و یا ترتیب و توالی زمانی مشخصی برای آنها موجود نیست ، می توان  مثلا از شماره عطف استفاده نمود. این شماره عطف می تواند در سندهای دلخواه ما مشترک باشد حال هر گزارشی که در شرایط آن شماره عطف دلخواه را بزنیم یا حتی بگوییم سندهایی را بیاور که عطف برای آنها ثبت شده گزارش دلخواه ما مشاهده می شود.
..........

آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 2 از 2 << < 12