چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 25 اسفند 1390 08:49 ق.ظ توسط saadat
الگوی عملیات مالی فروش
�21 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
صفحه 1 از 212 > >>
مولف پيغام ها
a-tajaddini
کاربر
کاربر

--
17 اسفند 1390 11:14 ق.ظ
    باسلام و عرض ادب . اگر بخواهیم الگوهای عملیات مالی فروش را طوری تعریف کنیم که در یک فاکتور فروش برای دو سطر مختلف ، طرفهای بستانکار مجزا درج شود ، چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟ (با توجه به اینکه برای یک کد کالا در الگوها بیش از یک نوع فروش تعریف شود و در یک فاکتور نیز از آن کالا با انواع مختلف فروش ، کالا به فروش برسد .) با تشکر
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    17 اسفند 1390 11:23 ق.ظ
    با سلام خدمات جناب تاج الدینی

    اگر بحث بر سر دو کالای متفاوت در 2 سطر فاکتور است . خوب کافی است 2 الگوی متفاوت با 2 حساب اصلی متفاوت داشته باشیم . که هر کالا از الگوی مربوط به خود استفاده نماید .

    اگر بحث بر سر یک کالاست که نوعهای مختلف فروش دارد و به ازاء هر کدام حساب جداگانه دارد ، باید عرض شود که :

    مشخص شدن نوع فروش در قسمت سر صفحه فاکتور می باشد و نه در سطر یا به عبارت دیگر این که چه نوع فروشی داریم در سطح برگه مشخص می شود و نه در سطح سطر لذا این که در یک فاکتور 2 نوع فروش مجزاء داشته باشیم کلاً عملی نیست ، چه رسد به حساب آن .

    اگر هم بحث چیز دیگری است ، بنده متوجه نشدم لطفا توضیح بیشتری عنایت بفرمایید .
    a-tajaddini
    کاربر
    کاربر

    --
    17 اسفند 1390 11:46 ق.ظ
    درست میفرمایید . مشکل ما هم دقیقا همین است که میخواهیم یک کالا را دریک فاکتور به دو نوع مختلف بفروشیم . ویا اینکه با یک راهکار دیگر برای یک کالا در یک الگو بیش از یک طرف حساب بستانکار تعریف کنیم ، البته به شرطیکه در سطرهای فاکتور قابل تفکیک باشد .
    ما مشابه این مشکل را در برگه های انبار از طریق ایجاد انبارهای مجازی حل کرده ایم . با این تفاوت که انتخاب انبار در سطرهای برگه نیز ممکن است .
    باتشکر
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1390 12:06 ب.ظ
    با سلام خدمت دوستان محترم،
    جناب تاج الدینی عزیز میتوانید مطلبی را که مطرح نمودید با یک مثال واضح تشریح کنید که چه زمان نیاز به دو حساب اصلی می باشد؟
    با تشکر.
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    17 اسفند 1390 12:24 ب.ظ
    جناب تاج الدینی

    بر اساس تعاریف انجام شده ، " نوع فروش " اصولا مفهوم آن این خواهد بود که مثلا بگوییم " فروش عادی است " یا " فروش نمایشگاهی " است و از این دست تقسیم بندیها . با این تعریف عملا این که در یک فاکتور هم فروش عادی باشد و هم فروش نمایشگاهی ، نشدنی است .

    اگر بحث بر سر تفاوت قیمت این دو نوع فروش بود ، با قوانین تغییر تعرفه می شد به قیمت مورد نظر شما رسید و اما بحث بر سر حساب درگیر با آن نوع فروش است ، و تا جایی که بنده می دانم این امر در نسخه 305 نشدنی است و امکان ایجاد تغییر در نسخ بعدی به نظر جناب مومنی بستگی دارد .
    a-tajaddini
    کاربر
    کاربر

    --
    17 اسفند 1390 12:39 ب.ظ
    باسلام مجدد خدمت جناب سعادت :
    اگر در یک شرکت ، محصولات قابل فروش با یک کد کالا به دو روش تهیه شده و در دو انبار مختلف نگهداری شوند کالاهای تولید شرکت و کالاهای خریداری شده از همکار) و بخواهیم برای مشتری در یک فاکتور برخی کالاهای تولیدی و برخی کالاهای تجاری را همزمان بفروشیم . و نیز میخواهیم برای کالاهای تولیدی و تجاری حساب درگیر در حسابداری متفاوت باشد . در این صورت مجبوریم دو نوع فروش تعریف کنیم و برای مشتری نیز دو فاکتور مختلف صادر کنیم . که شاید این امر یرای مشتری توجیه نداشته باشد .
    باتشکر
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    17 اسفند 1390 12:55 ب.ظ
    جناب تاج الدینی

    در مثالی که شما فرمودید . کالای تولید شما با کالای تولید همکار شما 2 کالای متفاوت است و نه یک کالا . و حتی به نظر بنده در سیستم انبار نیز شایسته بود شما 2 کالای متفاوت تعریف می کردید .
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    17 اسفند 1390 12:59 ب.ظ
    در تکمیل عرایضم

    شما برای این کالاها دو حساب فروش مجزا دارید ، قطعا 2 قیمت تمام شده متفاوت هم دارند ، در سیستم انبار نیز در 2 انبار جدا نگه می دارید و موجودی جداگانه از هر دو کالا دارید . حتی با این 2 کالا شما برخورد دو گانه دارید ( تولید ما و تولید همکار )  به اعتقاد بنده این دو کالا صرفا نام یکسان دارند اما دو کالای مجزا هستند .
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 اسفند 1390 01:51 ب.ظ
    با عرض سلام خدمت جناب دادرس و دوست خودم آقای تاج الدینی (عزیز)

    جناب دادرس مطلب فوق که شما فرمودین از دید حسابداری این ها دو کالا هستند و بنده هم قبول دارم ولی از دید انبار این ها حالتی از ورود کالا هستند (نوعی رخداد) که به یک مشخصه ذاتی کالا(یک کد) اختصاص داده میشود.(اصل منحصر بودن کالا)

    شما تصور بفرمایید حالات ورود را با تفکیک کد بخواهیم مجزا کنیم با چه حجمی از کالا ها مواجه میشویم؟!

    ولی چون پشت همه ی این داستانها حسابها نشسته اند این حجم کالا را میبایست قبول کرد.

    a-tajaddini
    کاربر
    کاربر

    --
    21 اسفند 1390 03:29 ب.ظ
    با سلام و عرض ادب مجدد
    درتکمیل عرایضم خدمت دوست عزیز ، جناب اصفهانی و سرور معظم ، جناب دادرس عرض میکنم که ما اصلا مجبور نیستیم به دلیل حسابها در حسابداری ، حجم بسیاری از کالاها را بپذیریم . کد کالا همانطور که آقای اصفهانی فرمودند ، فقط به مشخصات ذاتی کالا بستگی دارند . اگر درست دقت کنیم پارامترهای موازی کد کالا در سیستم انبار بسیار زیادند : از جمله ایجاد انبارها ، بچ کالاها ، رخدادها ، تعریف انواع رسیدها و . . . و ما نباید مجبور باشیم که چون از یک کالا در 2 انبار موجودی داریم ، برای آن کالا 2 کد مجزا ایجاد کنیم . یکی از محاسن کدهای شناور همین اتست که ما بتوانیم مثلا موجودی و گردش یک کد کالا را به تفکیک انبارهای مختلف تفکیک کنیم . ( گذشته از اینکه میتواند یک انبار به کالاهای تولیدی و دیگری به کالاهای تجاری مشابه اختصاص داشته باشد . که متعاقبا در نوع فروش نیز اثرگذار خواهد بود .)
    جالبتر اینکه عرض میکنم اگر قرار باشد به دلیل تفکیک انبارها ، کد کالاها را افزایش دهیم ، پس در نرم افزار حسابداری نیز به کلی تفصیلی های شناور را حذف کنیم و از حسابها با عناوین تکراری استفاده کنیم . چرا که مثلا حساب فروشگاه امیری در زیر گروه بدهکاران تجاری و بستانکاران تجاری دو ماهیت کاملا متفاوت دارد . پس در درخت حسابها 2 کد متفاوت به آن اختصاص دهیم و از درخت تفصیلیها استفاده نکنیم . ؟!
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    21 اسفند 1390 04:02 ب.ظ
    ارسال توسط a-tajaddini در 21 اسفند 1390 03:29 ب.ظ
    حساب فروشگاه امیری در زیر گروه بدهکاران تجاری و بستانکاران تجاری دو ماهیت کاملا متفاوت دارد . پس در درخت حسابها 2 کد متفاوت به آن اختصاص دهیم و از درخت تفصیلیها استفاده نکنیم . ؟!
    جناب تاج الدینی عزیز، در همین مثالی که فرمودید، اگر فروشگاه امیری، دارای دو شعبه است، و حساب و کتاب این دو شعبه از هم مستقل هستند، حتما دو کد تفصیلی شناور برای آن دو تعریف می نمایید.
    حتما و حتما، یک کالا را به سبب تعدد انبار ها و رخدادها و مراکز و ... به دفعات تعریف نخواهیم کرد. (همانند وضعیتی که در مورد تفصیلی های شناور حاکم است) اما در سناریویی که شما مطرح فرمودید، با توجه به تعریف نرم افزار و خواست شما، بهتر است دو کالای مجزا تعریف شود تا به راحتی به مقصود خود دست پیدا کنید.
    در واقع بحث بر سر اصول نیست. بحث بر سر یافتن راهکاری برای رسیدن به مقصود است: که این راهکار همان تعریف دوباره کالا است.

    a-tajaddini
    کاربر
    کاربر

    --
    21 اسفند 1390 09:46 ب.ظ
    با سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیز ، جناب آقای مولایی ( و سایر سروران عزیز بویژه جناب آقای مومنی ) :
    احتراما خدمتتان عرض میکنم که اگر فروشگاه امیری 2 شعبه داشته باشد ، باز هم میتوانیم از یک کد تفصیلی شناور برای آن استفاده کنیم و اگر حساب 2 شعبه را به تفکیک بخواهیم ، میتوانیم از پارامتر سومی مانند تفصیلی شناور سطح 2 استفاده نماییم . ویا نهایتا اگر در همان تفصیلی 1 برای آن 2 کد مجزا تعریف نماییم ، همانطور که جنابعالی اشاره فرمودید ، بدین معناست که از نظر ما 2 فروشگاه کاملا مجزاست که هیچگاه حساب سرجمع از آن نمیخواهیم و آنها را 2 شخصیت مستقل فرض میکنیم .
    اما در مورد کد کالا از نظر بنده حقیر بحث برسر اصول است . نکته کمی ظریف است :
    شرکتی را در نظر بگیرید که از یک نوع کالا و دقیقا با یک مشخصات فنی مثلا (لوله پلی اتیلن 10 بار قطر 200 میلیمتر) هم تولید میکند و هم از شرکتهای همکار خریداری میکند و هر دو کالا را در انبار نگهداری نموده و در سبد محصول به مشتری ارائه مینماید . اما نکته اینجاست که اگر این دو کالا را در یک انبار نگهداری نموده و در کنار هم قرار دهیم ، حتی شرکت تولیدکننده کالا نیز قادر به تفکیک آنها نخواهد بود . بنابراین مجبوریم آنها را در 2 انبار مجزا نگهداری نماییم تا تفکیک محصولات برای ما امکان پذیر باشد . ( انبار کالاهای تولیدی و انبار کالاهای تجاری ) اکنون با توجه به اینکه کالا ها توسط انبارها از هم تفکیک شده اند ، آیا باز هم لازم است که توسط کد نیز از هم تفکیک شوند و حجم درخت کالاها 2 برابر شود ؟ (دقیقا مانند تعریف یک عنوان تفصیلی شناور در چند نقطه از درخت حسابها علاوه بر تعریف آن در درخت تفصیلیها ) . از نظر بنده در چنین شرایطی تفکیک کالا از نظر کد دوباره کاری است . با توجه به اینکه این دو کالا از نظر شرایط ظاهری و مشخصات فنی نیز به هیچ وجه برای ما قابل تفکیک نبوده و در حقیقت یک کالا هستند . اما در 2 محل نگهداری میشوند . فقط چون نحوه بدست آوردن این کالاها برای ما متفاوت است ، از طریق ایجاد 2 محل متفاوت ( 2 انبار فیزیکی ) در شرکت آنها را از هم تفکیک نموده و از طریق حسابها و تفصیلیهای اصلی در الگوهای عملیات مالی کالاها ، حسابهای درگیر آنها را نیز از یکدیگر جدا میکنیم . ( موجودی کالاهای تجاری و موجودی کالاهای تولیدی )
    هنگام خروج کالاها از انبار نیز با توجه به اینکه میتوانیم در یک حواله فروش 2 سطر مجزا ایجاد نماییم و در سطر اول کالای مورد نظر را از انبار کالاهای تولیدی و در سطر دیگر همان کالا را از انبار کالاهای تجاری خارج کنیم ، و در الگوها نیز حسابهای مجزا برای آنها تعریف نموده ایم ، پس مشکلی از نظر حسابهای درگیر پیش نخواهد آمد .
    تنها در زمان صدور فاکتور است که اگر ما با تعریف دو نوع متفاوت فروش ( فروش اصلی و فروش تجاری ) بخواهیم کالاهای خروجی از هردو انبار را در یک فاکتور به مشتری بفروشیم ، و یا به عبارت دیگر حواله فروش صادر شده را در یک فاکتور فراخوانی کنیم ، این امکان برای ما وجود نخواهد داشت . و به نظر بنده حقیر افزودن این امکان در فاکتور فروش علاوه بر اینکه مشکل سناریوی مطرح شده را حل خواهد کرد ، امکانی بسیار مفید و پرکاربرد خواهد بود . چرا که همانطور که در اولین بخش این بحث عرض کردم ، ممکن است بخواهیم در یک شرکت یک کالا را در یک فاکتور در یک سطر به صورت فروش نوع الف ( فروش عادی ) و در یک سطر به صورت فروش نوع ب ( فروش ویژه نمایشگاه ) بفروشیم . با توجه به اینکه بخشی از کالاهای نمایشگاهی در محل دفتر مرکزی در کنار کالاهای اصلی در حال فروش هستند . با توجه به اینکه هر دو یک کد کالا دارند و فقط از طریق محل نگهداری آنها را از هم تفکیک نموده ایم . و یا بسیاری مثالهای دیگر . . .
    و در انتها در تکمیل عرایضم عرض میکنم که اگر لوله پلی اتیلن مذکور در مثال فوق را برای لوله های تولیدی و خریداری شده از نظر محل نگهداری تفکیک نکنیم ، نه برای آنها دو انبار تعریف میکنیم و نه دو کد کالا و نه در الگوهای عملیات مالی حساب درگیر آندو را جدا خواهیم کرد . چرا که قابل تفکیک نیستند و برای ما یک کالا محسوب میشوند . بنابراین مجبوریم برای آنها فقط یک کد کالا تعریف نماییم . دقیقا مانند عمده فروشی که همین کالا را هم از ما خریداری کرده و هم از شرکت همکار ما . و همه کالاها را در کنار هم نگهداری مینماید . پس تنها عاملی که میتواند این دو کالا را مجددا از هم جدا نماید ، نگهداری آنها در 2 محل مجزاست .
    با تشکر و سپاس فراوان و عذر خواهی از اطاله کلام
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    22 اسفند 1390 09:07 ق.ظ
    ضمن عرض سلام خدمت کلیه سروران گرامی
    اجازه بدهید شرایط موجود را جمع بندی نمایم و بهترین راه حل را با امکانات موجود و در حد سواد خودم پیشنهاد دهم .

    الف ) واقعا دید ما نسبت به این 2 کالا یکی است و ذره ای تفاوت ندارند :

    در این حالت حتما یک کد کالا تعریف می کنیم و لزومی هم به تفکیک کالاها نداریم ( چون واقعا یکی است ) و در هنگام فروش نیز چون دو نوع فروش متفاوت داریم در شرایط فعلی ناچاریم از دو فاکتور مجزا استفاده نماییم و الگوی عملیات مالی فروش مجزا برای هر نوع فروش و ...

    ب) کالاها دارای تفاوت مختصری هستند :
    که ظاهرا اینگونه است و برای همین نمی خواهیم موجودیهای این دو کالا با هم ادغام شود و دو انبار متفاوت نگه داری می نماییم و دو حساب فروش مجزاء دارند . در این حالت استفاده از 2 کد کالای متفاوت راه گشا خواهد بود و برای گزارشات از مجموع دو کالا استفاده از مجموعه کالا جوابگوی نیاز خواهد بود . در هنگام استفاده از یک کالا در دو انبار متفاوت شما 2 رخداد انبار درج می نمایید و در هنگام بودن دو کالا با کدهای متفاوت باز هم دو رخداد انبار درج می نمایید و عملا در حجم عملیات شما تغییری ایجاد نمیشود .

    و استفاده از نوع فروش در سطر فاکتور در شرایط فعلی مقدور نمی باشد .لذا راه حل دیگری به ذهن بنده نمی رسد .

    موفق و پیروز باشید .
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    22 اسفند 1390 11:00 ق.ظ
    سلام

    من این بحث را از ابتدا به دقت بررسی کردم ولی متوجه نیاز به این همه توضیح و تشریح نمی‌شوم. مسائلی توسط دوستان مطرح می‌شوند که قاعدتا همه در جای خود صحیح هستند و برای کاربردهای متفاوتی به درد می‌خورند. لزوما همه دوستان در مورد یک مسئله صحبت نمی‌کنند. طبق تجربه در این بحث‌ها اگر مشکل اصلی شناسایی نشود، بحث گره می‌خورد و نتیجه‌ای نمی‌دهد.

    داستان این است که دو کالا که هیچ تفاوتی با هم ندارند را می‌خواهند به دو گونه مختلف به فروش برسانند و به حسابهای مختلف هم ببرند. این هم دقیقا همان دلیلی است که "نوع فروش" را برای آن به الگوهای عملیات مالی داخل کرده‌ایم - پس شدنی است و مشکلی نیست. وقتی یک شخص ثالث به کل این بحث نگاه می‌کند به نظرش خواهد رسید که این نکته توسط ما دیده نشده است و به سیستم خرده خواهد گرفت - به خصوص که مطالب طولانی و مفصل به دقت و به صورت کامل خوانده نمی‌شوند.

    در صورتی که مشکل این نیست: مسئله این است که کاربر محترم نمی‌خواهد دو فاکتور مجزا برای انواع فروش متفاوت در سیستم درج نماید (خواننده گرامی باور بفرمایید همین مسئله به همین سادگی این همه بحث را باعث شده است).

    قربان، نوع فروش را نمی‌توان با انبار مقایسه کرد - اصلا یک امکان که در یک جایی از سیستم وجود دارد را نمی‌توان به عنوان انتظار معقول در جای دیگری از سیستم درخواست نمود. سطرهای برگه‌های فروش باید همگی دارای یک نوع فروش باشند - بحث درباره چرایی آن هم کاملا فنی است و از حوصله انجمن خارج است. لطفا برای این موارد فاکتورهای جداگانه تنظیم نمایید تا دقیقا آنچه نیاز دارید در حسابهای بستانکار فروش لحاظ گردد. همین. احتمالا تفکیک فاکتورها برایتان بسیار بسیار بسیار دشوار است که این همه زحمت را تا به حال برای مطالب پیش‌گفته متحمل شده‌اید. اما این دشواری را به محدودیت فنی سیستم ببخشید.

    اگر جز این است و درخواست شما غیر از این است حقیر را راهنمایی فرمایید: "آیا می‌توان در هر سطر از برگه فروش یک نوع فروش مجزا داشت؟" - شرمنده؛ میسر نیست.

    ارادت
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    22 اسفند 1390 11:15 ق.ظ

    با عرض سلام 

    مثال واقعی را عرض میکنم :

    شرکتی مواد اولیه و محصولات خود را به این شکل وارد انبار میکند:

    خرید    مواداولیه شرکتی
    دریافت مواداولیه اجرتی                          مواد اولیه
    دریافت مواد اولیه امانی

    محصول تولید شده شرکتی
    محصول خریداری شده                            محصول
    محصول تولید شده اجرتی
    محصول امانی

    اینها حالتهایی است که برای مواد اولیه و محصول اتفاق افتاده است.

    مطلبی که آقای تاج الدینی فرمودند در انبار های مختلفی کالا رسید میشود ... روشی بود برای فرار کردن از تفکیک کالا ، با استفاده از تفکیک انبار های ((مجازی)).

    با توضیحات داده شده سر فصل درخت کالا میبایست این چنین باشد:

    کالاهای خریداری شده
          - مواد اولیه
          - مواد مصرفی
          - محصولات تجاری

    کالاهای تولید شده
          - محصولات شرکتی
       

    کالاهای امانی
         - مواد اولیه
         - محصولات امانی
       
    کالاهای اجرتی
         - مواد اولیه
         - محصولات اجرتی



    به نظر شما کدینگ شرکت مذکور به این شکل است؟

    از نظر حسابداری این شرکت کدینگ مناسبی است.....

    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    22 اسفند 1390 12:43 ب.ظ

    خلاصه ی مطالب فوق به این شکل است:

    1-در یک فاکتور نباید دو نوع فروش را انجام داد
         
      -  فروش کالاهای تولیدی در یک فاکتور
      -  فروش کالاهای خریداری شده در یک فاکتور دیگر 

    2- سناریوی مشخصات کالا

      - تفکیک شدن کالا به شکل میبایست انجام شود.؟

               - کالا را به انبار های مختلف ارتباط داد؟
               - کالا را به کد های مختلف تفکیک کرد؟
               - کالا و انبار را نباید تفکیک کرد . (مشخصات ذاتی و فنی تفکیک کننده آن کالا است)

    a-tajaddini
    کاربر
    کاربر

    --
    22 اسفند 1390 01:08 ب.ظ
    باسلام مجدد خدمت کارشناسان محترم و دوست عزیز ، جناب اصفهانی :
    اگر کالا را توسط انبارها جدا نکنیم . و از طرفی با توجه به اینکه مشخصات ذاتی کالاها نیز یکی است ، کد آنها را نیز تفکیک نکنیم ، آیا روش سومی برای تفکیک کالاها پیشنهاد میکنید ؟
    و یا اینکه به کلی کالاها را تفکیک نکنیم و در حسابداری نیز به یک حساب ببریم ؟
    a-tajaddini
    کاربر
    کاربر

    --
    22 اسفند 1390 10:13 ب.ظ
    با سلام و عرض ادب خدمت سرور عزیزم ، جناب آقای مومنی :
    در این قسمت لازم دیدم که از حضرتعالی بابت عدم طرح صحیح بحث عذرخواهی نمایم و خدمت همه سروران عزیز عرض کنم که هدف اصلی از این بحث رسیدن به یک نظر واحد جهت شیوه تعیین کد کالاها بود . چون ایده مطرح شده جهت کدگذاری کالاها و تعیین کد کالا بر اساس ویژگیهای ذاتی کالاها مطلبی است که مدتی با دوست عزیز (جناب اصفهانی ) پیگیر آن هستیم . و در حقیقت مشکل پیش آمده در نوع فروش بهانه ای برای ورود به بحث اصلی شد . واگر مطلب عنوان شده بسیار طولانی و مفصل شد ، به درخواست شفاهی برخی از دوستان بود که خواستند با یک مثال بحث را برای همه بطور واضح باز نماییم . و البته عدم آشنایی بنده حقیر با نحوه عنوان مطالب در پورتال نیز مزید بر علت شد . که از همه سروران عزیز عذرخواهی میکنم .
    با تشکر
    dadras
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اسفند 1390 11:25 ق.ظ
    جناب تاج الدینی با سلام

    اگر مشخصات ذاتی کالا عینا یکی است ، چرا می خواهید جدا کنید ؟

    اگر اینکه کجا تولید شده ( در شرکت شما یا همکار ) برای شما تفاوت دارد . پس این کالا دارای خصوصیتی به نام " شرکت سازنده " است که برای شما مهم است و اینکه چه شرکتی کالا را ساخته وجه تمایز کالا هاست ، پس دو کالای متمایز است . پس دو کالا تعریف می کنیم . اگر هم دو کالا تعریف کردید خواستید به یک حساب در حسابداری ببرید ، نخواستید به دو حساب مجزا ببرید .
    که من نمیدانم چرا با تعریف دو کالا مشکل دارید ؟
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    24 اسفند 1390 02:07 ب.ظ
    با سلام

    مثالی کوتاه:

    دستگاه A با سریال 12 با دستگاه A با سریال 13 ، متفاوت است.
    دستگاه A یکبار با رخداد دریافت از تولید وارد انبار شده یکبار با رخداد خرید داخلی.

    دستگاه A با 4 شکل در انبار دیده شد آیا 4 کد در انبار میبایست به خود اختصاص دهد؟



    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
    صفحه 1 از 212 > >>