چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 11 مهر 1392 09:06 ق.ظ توسط Etemadi
كنترل قيمت خريد وفروش
�8 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
mahdi508
کاربر
کاربر

--
19 دی 1390 07:59 ق.ظ
    باسلام و خسته نباشيد


    من يه سوال در خصوص كنترل قيمت خريد وفروشدر قسمت مالي داشتم كه همانطور كه مطلع هستيد براي وارد كردن قيمت خريد ما از قسمت كالا ... و درخت كالا وخدمات و در قسمت تفصيلي كالا در بخش تكميلي قيمت خريد را وارد ميكنيم و وقتي كه رسيد كالا از طرف انبار صادر شد پس از مشخص كردن طرف حساب در قسمت اصلاح يكباره سطر - بهاي واحد - بهاي نرمال كالا قيمتهارا فراخواني ميكنيم حالا وقتي كه همين كالا توسط قسمت فروش فاكتور ميشود اگر تعرفهاي كه آنها معرفي كرده اند اشتباه باشد كنترل اين قيمتها نسبت به هم سخت ميشود چون كالا ها يكي دوتا كه نيستن . با توجه به اينكه نرخ فروش ما نسبت به نرخ خريد هميشه 11% بيشتر است آيا راهي هست كه ما در قسمت فروش تعرفه را باتوجه به قيمت خريد (همين 11%) معرفي كنيم يا بتونيم كنترل كنيم ....................باتشكر
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    19 دی 1390 09:33 ق.ظ
    سلام

    احتمالا جنابعالی از بهای نرمال برای ثبت بهای خرید کالا استفاده می‌کنید. اما واضح است که بهای خرید یک کالا ممکن است در فواصل زمانی (حتی نزدیک به هم) نوسان قابل ملاحظه‌ای داشته باشد. پس اگر قرار به بررسی درستی بهای فروش است، باید بهای خرید همان کالایی که فروخته می‌شود بررسی شود. اصولا تمام داستان بهای تمام شده کالاهای خارج شده (فروخته شده) را به همین منظور درست کرده‌ایم که با کالاهایی که در هر بار خرید بهای متفاوتی دارند، بتوانیم زندگی کنیم.

    پس آنچه مناسب می‌بوده است، لحاظ کردن بهای تمام شده کالای فروخته شده در زمان تنظیم فاکتور است - که از قضا در طرح اولیه ما وجود داشت - هم به صورت کنترل بهای فروش و به صورت تعیین کننده بهای فروش (مثلا با افزودن 11 درصد به آن). اما اولا مستلزم این بود که برگه انباری که قرار بود فروخته شود حتما عملیاتی شده باشد (و هنوز نمی‌دانم که داستان کاربران ما و عملیاتی کردن برگه‌هایشان چرا اینقدر به رابطه جن و بسم‌لله شبیه است) و ثانیا (به طور وضوح) مستلزم این بود که برگه انبار اصولا موجود باشد!!!! در صورتی‌که قرار بوده برگه انبار به صورت خودکار توسط سیستم فروش تنظیم شود.

    به همین دلایل روش مستدل و سیستمی برای پاسخ دادن به درخواست جنابعالی در آنچه در حال حاضر از سیستم یتیم ما باقی مانده است (تحت فشارهای کاربران عزیز) قابل پیاده‌سازی نیست. استفاده از بهای نرمال هم اصولا درست نیست (نه این بها، بهای خرید است و نه حتی اگر چنین فرض کنیم اتکا به آن برای کنترل عملیات قابل اطمینان است - ممکن است نتیجه نادرست به بار آورد).

    ارادت
    Etemadi
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    21 اسفند 1391 11:49 ق.ظ
    سلام

    یکی از مشتریان عزیز درخواستی مبنی بر این داشتند :  " در فاکتور فروش به آخرین بهای وارده در انبار به اندازه 25 درصد اضافه کنند و به عنوان بهای فروش محسوب شود . "

    طبیعتا دلیلی که در پست قبلی وجود دارد را به ایشان توضیح دادم و قانع شدند ولی یک راه حل پیشنهادی هم ارائه دادم که فکر کردم شاید برای برخی دیگر نیر استفاده داشته باشد .

     راه حل پیشنهادی :

    1- باید در نظر داشته باشید که همه برگه های انبار باید عملیاتی باشند تا جواب کاملا درستی بگیریم .
    2- از طریق منوی تراز ، گزینه تراز گردش و موجودی کالاها را انتخاب کرده و فرم گزارش را " پیش فرض نوسا - بهای دلخواه " انتخاب می کنیم .
    3- در صورت لزوم تنظیمات مورد نظر در رابطه با انتخاب انبار ، محدوه تاریخ و سایر پارامترها را انجام داده و گزارش را اخذ می کنیم .
    4- کالا(های) مورد نظر را انتخاب کرده و بعد دکمه " تعیین بهای واحد دلخواه " را کلیک کرده و بعد گزینه " آخرین بهای وارده " را انتخاب و بعد تصویب می کنیم .
    5- مجددا کالا(های) مورد نظر را انتخاب کرده و مراحل قبلی را انجام داده ولی این بار گزینه " افزایش (کاهش) بهای کالاها را انتخاب و مقدار درصد مورد نظر را وارد می کنیم و بعد تصویب می کنیم .
    6- عدد یا اعداد مورد نظر را که در ستون " بهای دلخواه " مشاهده می کنیم را در فاکتور فروش مورد نظر به عنوان مبلغ فروش وارد می کنیم .
     
    البته توسط این امکاناتی که در تراز گردش و موجودی کالاها توضیح داده شد استفاده های زیاد دیگری هم می شود نمود که بستگی به نیاز کاربران عزیز دارد .

    با تشکر
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    21 اسفند 1391 02:05 ب.ظ
    با سلام

    ممنون جناب آقای اعتمادی از توضیحات کامل شما -- "قابل توجه دوستان" (روشی که جناب آقای اعتمادی فرمودند بسیار گزارش کاربردی خوبی است)

    یک سوال از جناب آقای "مهدی" داشتم:
    از کدام روش تعیین بها در انبار استفاده میکنید؟
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    21 اسفند 1391 02:23 ب.ظ
    جناب آقای مومنی

    برگه هایی که شامل مواد اولیه و مصرفی هستند(کالاهایی که خرید میشوند) ، قاعدتا نباید مشکلی با عملیاتی شدن داشته باشند.
    فقط کالاهای تولیدی شامل مثال شما هستند.درسته؟؟!!
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    21 اسفند 1391 05:33 ب.ظ
    سلام

    این بحث مربوط به 14 ماه پیش است.

    قاعدتا مواد اولیه و مصرفی که فروخته نمی‌شوند. منظور ایشان احتمالا کاربرد در سازمان‌های تجاری (نه تولیدی) است که همان کالای خریداری شده را می‌فروشند.

    اما بحث بنده اصلا جهت دیگری داشت - بهایی که مورد توجه است، بهای کالای "خارج شده" از انبار است و نه کالای خریداری شده. بهای خروج کالا هم با توجه به روش تعیین بها و پس از عملیاتی کردن همان برگه خروجی که فاکتور مبتنی بر آن تنظیم شده است تعیین می‌گردد. همان برگه‌ای که عموما با تاخیر عملیاتی می‌شود. همان برگه‌ای که احتمالا همزمان با تنظیم فاکتور فروش به صورت خودکار تنظیم می‌شود. استفاده از بهای خرید یا نرمال حتما نادرست است. بهای کل موجودی باید لحاظ شود.

    ارادت
    j-esfahani
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    22 اسفند 1391 08:14 ق.ظ
    دلیل اینکه از خرید شروع کردم (خرید کالای تجاری) ، این بود که احتمال دادم برگه خروجی که عملیاتی نمیشود (یا دیرتر عملیاتی میشود) بخاطر پیش نویس بودن برگه خریدش است یا ...؟
    خواستم ریشه ای به این موضوع (مثل اینکه قدیمی) بپردازم که ببینم مشکل "جن و بسم الله" از کجا آب میخوره؟؟!
    خوشحال میشم جناب آقای "مهدی" هم وارد گفتگو موضوع مطرح شده خودشان شوند.

    پ.ن:بنظر حقیر ، هر شرکتی که دارای سیستم حسابداری یکپارچه است وقتی حرفی برای گفتن دارد که برگه های پیش نویس آن (دریک بازه زمانی کم ) باید به حداقل عدد ممکن برسد.(چه بهتر که عملیاتی هم نداشته باشد)
    azizi
    کاربر
    کاربر

    --
    10 مهر 1392 03:00 ب.ظ
    با تشکر از آقای اعتمادی بابت اطلاعات مفیدتان...اگر لطف کنین در مورد نحوه فراخوانی بهای دلخواه بدست آمده(در تراز بهای دلخواه) در تعرفه ها یا فاکتور فروش توضیحات بیشتری بدین ممنون میشم.
    Etemadi
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    11 مهر 1392 09:06 ق.ظ
    سلام

    روشی که بنده در این پست توضیح دادم صرفا یک گزارش می باشد و شما می توانید توسط گرفتن خروجی اکسل یا پرینت و یا مشاهده آن ، مقادیر مورد نظر و بدست آمده را در تعرفه ها و یا فاکتور فروش استفاده نمائید .
    در ضمن در نظر داشته باشید این روش برای کاربرانی کاربرد دارد که " در فاکتور فروش به آخرین بهای وارده در انبار به اندازه 25 درصد اضافه کنند و به عنوان بهای فروش محسوب شود . " و موردی را که جناب آقای مومنی در مورد موضوع اصلی این پست فرمودند را مد نظر داشته باشید :

    <!--[if gte mso 9]> Normal 0 unctuationKerning/> false false false oNotPromoteQF/> EN-US X-NONE FA ontGrowAutofit/> ontVertAlignCellWithSp/> ontBreakConstrainedForcedTables/> ontVertAlignInTxbx/> MicrosoftInternetExplorer4 "بهایی که مورد توجه است، بهای کالای "خارج شده" از انبار است و نه کالای خریداری شده. بهای خروج کالا هم با توجه به روش تعیین بها و پس از عملیاتی کردن همان برگه خروجی که فاکتور مبتنی بر آن تنظیم شده است تعیین می‌گردد. همان برگه‌ای که عموما با تاخیر عملیاتی می‌شود. همان برگه‌ای که احتمالا همزمان با تنظیم فاکتور فروش به صورت خودکار تنظیم می‌شود. استفاده از بهای خرید یا نرمال حتما نادرست است. بهای کل موجودی باید لحاظ شود. "

    <!--[if gte mso 9]>
    با تشکر
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.