Go to previous topic
Go to next topic
آخرين ارسال 09 بهمن 1390 11:00 ق.ظ توسط momeni
واحد فرعی در انبار
�13 پاسخ
مرتب:
مولف پيغام ها
kayalha
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
09 بهمن 1389 10:38 ق.ظ

    هر کالا دارای یک واحد اصلی می باشد.اما معمولا کالاها علاوه بر واحد اصلی خود دارای واحد یا واحدهای فرعی نیز می باشند. این واحدهای فرعی معمولا هنگام اخذ گزارش مطرح می شوند.مثلا یک کالا ممکن است دارای واحد اصلی متر باشد ولی بر حسب کیلوگرم نیز قابل بیان باشد

    مثال دیگر در مورد لوله ، که به صورت متری تولید می شود ولی در شاخه های 6 متری به انبار وارد می شود و بر حسب کیلو فروخته می شود. رابطه واحدهای مختلف یک کالا با یکدیگر ، ممکن است رابطه ای دقیق باشد مثلا هر شاخه حتما 6 متر است. یا ممکن است رابطه ای تقریبی باشد
    برای هر کالا می توانیم یک یا چند واحد فرعی تعریف کنیم. به ازای تعریف واحد فرعی  ، خود واحد فرعی ، ضریب تبدیل ، یک فیلد مشخص کننده نحوه تبدیل(اصلی به فرعی یا فرعی به اصلی) ، یک فیلد مشخص کننده دقیق یا تقریبی بودن نحوه تبدیل خواهیم داشت.

    اگر تبدیل ، تقریبی بود یک عدد به عنوان درصد خطای قابل قبول نیز خواهیم داشت.
     
    در هر رخداد انبار همیشه مقداری که در رخداد درج شده است ، مبنای عملیات و محاسبات مختلف می باشد.
     
    درزمان ورود اطلاعات  کاربر می تواند یکی از واحدهای فرعی را برای درج در رخداد انتخاب نماید و مقدار را برحسب آن واحد وارد کنداگر واحد فرعی دارای تبدیل دقیق باشد ، مقدار اصلی و فرعی بصورت خودکار به هم تبدیل می شود

    اگر نحوه تبدیل یک واحد ، غیر دقیق باشد ، کاربر باید هر دو مقدار هم اصلی و هم فرعی را وارد نماید. (دراین حالت حتما یک درصد خطای قابل قبول نیز برای واحد تعریف نموده ایم که در زمان ورود اطلاعات کنترل می شود و اگر خطای تبدیل بیش از این مقدار باشد خطا خواهیم گرفت)

       درگزارشات مبتنی بر مقادیر کالاها ، می توانیم از مقادیر و واحدهای فرعی استفاده نمائید

    در این وضعیت(گزارش از واحدهای فرعی) ، اصل این است که رخدادهای کالا را با مقدار اصلی در نظر می گیریم و برحسب ضریب و نحوه تبدیل واحد فرعی ، مقدار فرعی را محاسبه می کنیم. در این حین اگر رخدادهایی باشند که در آنها ، همان واحد فرعی مورد نظر ما درج شده باشد ، دیگر برای آنها این تبدیل را انجام نمی دهیم و از واحدهای فرعی موجود در رخداد استفاده می کنیم.


    Ramin
    کاربر جدید
    کاربر جدید

    --
    09 بهمن 1389 05:19 ق.ظ

    این مطلب جواب یکی از سوالات انبار سری سوم می باشد .

     

    s.kalantari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 02:16 ب.ظ
    با سلام در تبدیل واحد فرعی به اصلی چرا ضریب تبدیل روند میشود به 2 رقم اعشار؟ در صورتی که ما شرکتهای پلی اتیلنی داریم که 1متر لوله برابر 0.227 کیلوگرم میباشد و این ضریب برایشان بسیار مهم است
    shakeri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:01 ب.ظ
    سلام
    چرا از "گرم" بجای "کیلوگرم" استفاده نمی کنید ؟
    s.kalantari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:14 ب.ظ
    مشتری میخواهد در فاکتور فروش بر اساس واحد فرعی هم بتواند فاکتور صادر کند و نمی خواهد فاکتور بر اساس گرم صادر شود
    shakeri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:18 ب.ظ
    استفاده از فرمول در فرم چاپی فاکتور فروش راهگشاست.
    s.kalantari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:28 ب.ظ
    ممنون از راهنماییتون راه حل خوبیه ولی آیا ضریب تبدیل حتما باید 2 رقم اعشار داشته باشد که ما بخواهیم مشکل رو به این صورت برطرف کنیم؟
    shakeri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:44 ب.ظ
    این مشکل نیست ... !

    تعاریف از ابتدا اشتباه هستند ؛ مشتری محترم می بایست واحد اصلی کالا را گرم انتخاب می کرد و واحد فرعی را متر.
    s.kalantari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:55 ب.ظ
    ببخشید بر چه اساس باید اینکار انجام بده؟
    shakeri
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    08 بهمن 1390 03:56 ب.ظ
    ضریب تبدیل شان کاملا گویای این مطلب است.
    Etemadi
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    08 بهمن 1390 04:02 ب.ظ
    سلام

    یکی از کارهای ما تشخیص این است که مشتری باید با توجه به نیاز خود از چه واحدی به عنوان اصلی و از چه واحدی به عنوان فرعی استفاده کند .

    در مورد این موضوع هم طبق نظر آقای شاکری بهتر است  از  " گرم " به عنوان واحد اصلی استفاده شود تا دچار این گونه سوالات و مسائل نشویم .


    با تشکر
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    08 بهمن 1390 04:50 ب.ظ
    سلام

    یکی از نکات بسیار مهم در این تبدیلات، حالت "دقیق" آنها است - در صورتی که یک تبدیل، "دقیق" تعریف شود یعنی سیستم باید تضمین کند که حاصل تبدیل همواره (از هر دو جهت) مقدار دقیق و بدون خطایی را بدست می‌دهد. درصد خطای قابل قبول هم برای حالت تقریبی (غیردقیق) لحاظ شده است. از آنجا که تعداد ارقام اعشار واحدها متغیر هستند (بین صفر تا 4) برای اینکه این عملیات از نظر ریاضی میسر باشد "مجبور" بوده‌ایم که حد وسط دقت مقادیر نهایی را برای ضریب تبدیل لحاظ کنیم و 2 رقم اعشار از اینجا بدست آمده است.
    اما از ابتدا هم واضح بوده است که احتمال مواجهه با این موارد وجود داشته است. توجه بفرمایید که در مورد "تبدیل" در حالت کلی صحبت می‌کنیم و محاسبات به ما می‌گوید که حتما 2 رقم اعشار برای تبدیل با دقت قابل قبول کافی است. اما اشکال، همانطور که دوستان ذکر کردند در نحوه استفاده است. ببینید، وقتی برای تبدیل از واحد A به واحد B عددی کوچکتر از یک با 3 رقم اعشار مورد نیاز است، . با توجه به اینکه هر دو واحد A و B حداکثر با دقت 4 رقم اعشار قابل اندازه‌گیری هستند، حتما برای تبدیل از واحد B به A به عددی بزرگتر از یک با 1 رقم اعشار کفایت می‌کند.
    اینجا است که "نحوه اعمال ضریب تبدیل" نقش‌آفرینی می‌کند. در مثال شما، فرض می‌کنیم واحد اصلی متر و واحد فرعی کیلوگرم است و همانطور که فرمودید، یک متر معادل 0.227 کیلوگرم می‌باشد. این یعنی هر کیلوگرم، یک تقسیم بر 0.227 متر یعنی 4.4053 متر است که برای آن عدد تبدیل 4.4 دقت بسیار بالایی را به ما خواهد داد. یعنی برای رفع مشکل کافی است در ستون "نحوه اعمال ضریب تبدیل" گزینه "یک واحد اصلی = مقدار بر حسب واحد فرعی x ضریب تبدیل" را انتخاب کنید و 4.4 را به عنوان ضریب تبدیل لحاظ نمایید.

    ارادت
    s.kalantari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    09 بهمن 1390 10:10 ق.ظ
    با تشکر به یکی از شرکتها که تازه شروع به کار کرده اند و هنوز هیچ ثبتی نزده اند من قبلا همین پیشنهاد رو دادم ولی شرکتهایی که یک دوره مالی دارند مجبورند مقدار اعشار رو به 0.23 روند کنند و یک تفاوت با مقداری واقعی دارند
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    09 بهمن 1390 11:00 ق.ظ
    سلام

    گذشته رو که دیگه کاری نمیشه کرد - فکر کردم سوال شما در مورد این است که چرا 2 رقم اعشار داریم...


    ---