چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 18 بهمن 1389 09:33 ق.ظ توسط momeni
ذخیره برگه در فایل وارده xp
�5 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
alamdari
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
17 بهمن 1389 04:00 ب.ظ
    چرا در برگه های اصلاح بها ،تعدیل و نقل وانتقال ،امکان "ذخیره برگه در فایل وارده xp " وجود ندارد؟
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    17 بهمن 1389 04:50 ب.ظ
    اساسا فایل وارده XP ، قابلیت نگهداری اطلاعات مربوط به مرجع را ندارد. بهتر بگویم، ارتباطات را نگه نمی دارد. مثلا شما سند دریافت و پرداخت را هم با مدارکش نمی توانید ذخیره کنید.
    علت هم ساختار فایل وارده است.
    با مقایسه ساختار فایل XML و فایل وارده XP تا حدود زیادی به علت وجود این محدودیت پی خواهید برد.
    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    18 بهمن 1389 08:23 ق.ظ
    نکته قابل توجه این است که در برگه های برگشت خروج و ورود (دوره جاری ) نیز مرجع وجود دارد پس چرا در آن برگه ها امکان ذخیره در فایل وارده xp وجود دارد؟
    در ضمن در مورد سند دریافت و پرداخت نیز این امکان وجود دارد ،فقط در حین ذخیره به ما پیغام می هد که مدارک را نمیتواند ذخیره کند.
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    18 بهمن 1389 08:47 ق.ظ
    به نکته جالبی اشاره کردید.
    در مورد برگه های برگشت دوره جاری، قابلیت ذخیره در فایل وارده را داریم ولی آیا قابلیت بازیابی آنرا هم داریم؟
    پاسخ منفی است. فایل حاصل از ذخیره برگه برگشت دوره جاری، در همان برگه قابل بازیابی نیست. بلکه در برگه برگشت دوره قبل قابل بازیابی است. یعنی بدون اطلاعات مربوط به مرجع.
    در مورد سند دریافت و پرداخت هم، آیا سند دریافت و پرداخت بدون مدرک، با سند حسابداری تفاوتی دارد؟ پس همانگونه سند حسابداری را در فایل وارده ذخیره می کنیم، می توانیم سند دریافت و پرداخت را نیز بدون مدارکش ذخیره کنیم.
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    18 بهمن 1389 09:18 ق.ظ
    هدف از ایجاد فایل صادره چیست؟ آیا نه این است که میخواهیم در جای مورد نظر، نظیر به نظیر فراخوانی کنیم یا صرفا حالت نمایش اطلاعات ثبت شده می باشد؟ اگر حالت اول درست است پس ثبت هر رخدادی که از رخدادهای دیگر نشآت میگیرد بدون رخداد مرجع معنی ندارد . بر فرض هم این ایجاد و فراخوانی صورت بگیرد. این امر مستند نیست زیرا در این حالت ما دنبال رخداد مرجع که در این ثبت ظهور پیدا کرده میگردیم ولی چیزی در سیستم ثبت نشده . پس اگر هدف فراخوانی برگشت ها یا سایر موضوعاتی که با مرجع سرو کار دارد هستیم ابتدا مرجع آن را فراخوانی میکنیم . حال ثبتی در سیستم موجود است و میتوانیم برگشت آن را بزنیم.
    اما یک سوال؟ آیا نمیتوان هنگام ایجاد فایل صادره جوری برخورد کرد که رخداد مرجع نیز شناسایی ثبت و ذخیره شود و هنگام فراخوانی هم مرجع وهم مرجوع فراخوانی شود؟
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    18 بهمن 1389 09:33 ق.ظ
    فایل وارده EAR کاربرد محدودی دارد - برای انتقال داده‌ها به صورت ساده از سایر نرم‌‌افزارها طراحی شده و یا ذخیره داده‌های تنظیم شده در برگه‌های بزرگ در زمانی که ارتباط با سرور مثلا در تنظیم یک سند طولانی قطع می‌شود. برای اینکه می‌خواستسم تشکیل آن ساده باشد، هیچیک از ارتباطهای منطقی سیستم در آن لحاظ نشده است. حتی حساب‌ها، تفصیلی‌ها، کالاها و مراکز نیز به صورت کد در آن درج می‌شوند و تضمینی برای فراخوانی آنها به عمل نمی‌آید.

    من فکر می‌کنم بودن آن به همین وضعیت بهتر از نبودن است - به هر حال کاربرد محدود ولی اختصاصی خود را دارد.

    صحبت‌های شما در مورد فایل صادره درست است و آنها به صورت کامل عمل می‌کنند - اینجا بحث فایل وارده است - مقایسه بین یکی از این فایل‌ها از یک سند دریافت و پرداخت یا انبار با فایل صادره معادل آنها نکته موردنظر من را معلوم می‌کند.

    ارادت
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.