چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 14 بهمن 1389 09:06 ق.ظ توسط momeni
قوانین مکمل بهای برگه های فروش
�1 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
saffarzadeh
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
12 بهمن 1389 02:39 ب.ظ
    می خواهیم به بهای فاکتور عوارض قانونی اضافه شده و پس از آن با توجه به مراجع تعیین بها به سرجمع مبلغ هزینه حملی با درصدی مشخص اضافه گردد.عوارض را بعنوان مرجع مثلا 4 و هزینه حمل را به این مرجع متصل می کنیم . کدقانون عوارض 9 و کد قانون هزینه حمل 10 است .در زمان استفاده از کسور و اضافات برگه ترتیب قرار گیری این قوانین در فهرست قوانین مکمل بها ظاهرا موثر است و اگر ابتدا قانون هزینه حمل و سپس قانون عوارض تعیین شده باشد،در محاسبات مبلغ نهایی فاکتور مرجع بها کار نمی کند.لطفا راهنمایی ام کنید.
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    14 بهمن 1389 09:06 ق.ظ
    این وضعیت، طبق تعریف است

    در قوانینی که امکان دارد روی هم تاثیر داشته باشند، "ناگزیر" از تعریف یک "ترتیب محاسبه" هستیم - در غیراین‌صورت محاسبه قوانین غیرممکن خواهد شد (هر قانون ممکن است در مرجع قانون بعدی تاثیر داشته باشد و آن قانون دوم به خودی خود مثلا در قانون سومی تاثیر داشته باشد که خودش مرجعی از قانون اول است). پس "ترتیب محاسبه" مهم است.

    اصولا این ترتیب "باید" توسط شخصی که قانون را تعریف می‌کند تعیین شود و هیچ ارتباطی با ترتیب درج قانون در برگه نخواهد داشت. مثلا اگر بخواهیم از همان مرجع 4 شما برای محاسبات استفاده کنیم، فرض کنید هزینه حمل بر آن اساس محاسبه شود و پس از آن بخواهیم همان هزینه حمل را به همان مرجع 4 اعمال کنیم و بر روی حاصل یک کسر مثلا برای سپرده حسن انجام کار تعریف کنیم. واضح است که تعریف این قوانین "باید" به ترتیب مورد نظر شخصی باشد که مشغول تعریف قوانین است - به ترتیب عوارض، حمل و سپرده را تعریف نماید. شخصی که برگه را تنظیم می‌کند به هیچ وجه نباید قادر باشد که با تغییر این ترتیب، خواست ابتدایی تعریف کننده قانون را تغییر دهد.

    با توجه به نکات فوق، از همه ساده‌تر است که ترتیب محاسبه همان ترتیب ظهور قوانین در فهرست تعریف باشد. این ترتیب آنقدر مهم بوده که مستقل از کد به آن نگاه شده و امکاناتی برای تغییر مکان قوانین در فهرست تعریف برایش تعبیه شده است.

    نتیجه: 1. ترتیب محاسبه قوانین در محاسبات مبتنی بر مرجع تعیین بها اهمیت دارد - اصولا اگر این محاسبات نبودند این ترتیب کاملا بی‌مصرف بود
    2. این ترتیب فقط در فهرست تعریف قوانین تعیین می‌شود - با استفاده از فلش‌های بالا و پایین
    3. ترتیب درج قوانین در برگه فروش در ترتیب محاسبات هیچ تاثیری ندارد (برای ما ساده‌تر بود که داشته باشد - ولی این وضعیت ضروری بوده). تمام امکاناتی که برای تغییر ترتیب در زمان تنظیم برگه وجود دارند، فقط برای بازنمایی است.

    پس ترتیب مورد اشاره شما ظاهرا و باطنا موثر است - کار هم می‌کند

    ارادت
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.