چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 20 اردیبهشت 1390 10:08 ق.ظ توسط saadat
گزارش اسناد یک ماه خاص در کنار جمع ماههای قبل
�0 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
saadat
کاربر پیشرفته
کاربر پیشرفته

--
20 اردیبهشت 1390 10:08 ق.ظ
    با سلام ، میخواهم  گردش و مانده تک تک  بانکهای خود را به تفکیک برای ماه تیر داشته باشم ، همچنین در این گزارش سرجمع  گردش ومانده ماههای قبل را نیز داشته باشم ، از کدام گزارش بهتر است اقدام نمایم، و چگونه میتوانم با یک بار گزارش گیری  تمام بانکهای خودر ا به تفکیک گزارش بگیرم؟

    بهترین و کامل ترین گزارش برای این منظور دفتر حساب یا تفصیلی می باشد. شما با توجه به اینکه بانکهای خود را  در درخت حسابها یا درخت تفصیلی ها تعریف نموده اید، از منوی مربوط به آن در دفتر ،  اولین بانک خود ، یا بانک  مطلوب خود را انتخاب نموده و  در قسمت محدوده  تاریخ از" اولین روز تیر ماه( ماه مورد نظر) و  تا" آخرین روز تیر ماه( ماه مورد نظر) را مشخص  میکنیم(همچنین میتوان در  همین قسمت اسناد یک ماه خاص را نیز انتخاب نمود تا سریعتر به هدف خود برسیم)، همچنین اگر صرفا عملیات نقدی بانک( موجودی بانک) برای ما موضوعیت دارد  میتوان در قسمت یک حساب خاص ، حساب متناظر را ( موجودی نقدی بانک) را انتخاب نمود تا از سایر عملیات مربوط به بانک( مثلا چکهای در جریان وصول ، اسناد پرداختنی مدت دار، برات و...  صرف نظر نمود.*




    حال در گزارشی که پیش روی ما احضار شده ، اگر قصد این را داریم که سایر بانکها نیز بدون اینکه دوباره تنظیمات مربوطه را انجام دهیم یکجا این عملیات برایشان اتفاق بیافتد و ما گزارش مربوطه را داشته باشیم،کافی است با استفاده از کلیدCtrl+P  نصبت به این امر اقدام نماییم، و در صفحه محاوره باز شده محدوده کد تفضیلی را مشخص مینماییم؛ یعنی در قسمت از" اولین بانک "و در قسمت تا "آخرین بانک" را احضار می کنیم و پس از زدن دکمه تصویب به خواسته خود میرسیم.





    ..........................................
    * مورد مذکور ( تفکیک   تفصیلی با توجه به حساب(ماهیت نقدی یا غیر نقدی) زمانی است که از تفصیلی شناور استفاده میشود. در مورد تفصیلی شناور و مزایای استفاده از آن در پستهای بعدی صحبت میشود.



    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.