چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 04 اردیبهشت 1390 03:04 ب.ظ توسط موسوی
امکان edit مبلغ واحد کالا
�6 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
موسوی
کاربر
کاربر

--
03 اردیبهشت 1390 04:10 ب.ظ
    سلام
    در نرم افزار انبار نیاز است که در برگه های انبار مبلغ واحد کالا را وارد و سیستم با ضرب آن در مقدار کالا مبلغ کل کالا را محاسبه کنند که این امکان در سیستم وجود ندارد.
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    03 اردیبهشت 1390 04:27 ب.ظ
    همانطور که خود بهتر میدانید در حسابداری صنعتی مرسوم نیست که بر حسب مبلغ واحد ،کالا وارد انبار شود زیرا عمدتا کالاهای ورودی شامل اجزایی می باشد که تسهیم آن به واحد کالا امری منطقی نیست و مبنای تسهیم مشخصی نیز برای اینکه محاسبات ما بهم نریزد موجود نیست( مثلا 500 لیتر شیر با کامیون وارد انبار میشود  هزینه حمل  ،هزینه ترخیص و.... بر چه مبنایی بر واحد کالا تسهیم نماییم؟آیا منطقی است؟) اما از آنجا که برای شرکت نوسا خواسته مشتری پر اهمیت است وبعضا کالاهایی موجود است که برای ورود  به بهای واحد نیازمندیم. این امکان هم در قسمت اصلاح یکبار سطرها تعبیه شده .به شکل زیر توجه کنید.



    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    03 اردیبهشت 1390 04:33 ب.ظ
    سرکار خانم موسوی، به پورتال پشتیبانی سیستم های مالی خوش آمدید.
    در مورد مطلب مذکور، در تاپیکی جداگانه مفصل بحث شده است:
    http://accsupport.nosa.co...v/topic/Default.aspx
    موسوی
    کاربر
    کاربر

    --
    04 اردیبهشت 1390 02:36 ب.ظ
    سلام و خسته نباشین
    آقای مولایی ممنون از راهنماییتون ولی اگه این سوالو پرسیدم برای این بود که یکی از مشتریان از کالاهایی با بهای واحد 1 ریال استفاده میکنند و این درخواست را داشتند.موضوع ماشین حساب هم کالاهایی که مقدار آنها دارای اعشار است را حل نمیکند
    با تشکر
    موسوی
    کاربر
    کاربر

    --
    04 اردیبهشت 1390 02:38 ب.ظ
    منون از راهنمایی مفیدتون آقای سعادت،خیلی بهم کمک کرد اما مشکل اینجاست که این امکان در برگه های نقل و انتقال وجود ندارد.
    saadat
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    04 اردیبهشت 1390 02:52 ب.ظ
    میدانید که نقل و انتقال به نحوی خروج از انبار مبدا و ورود به انبار مقصد است. در خروج کالا مبلغ توسط کاربر مشخص نمی شود و خود سیستم با توجه به روش تعیین بها قیمت خروج را محاسبه میکند  البته میتوان به راحتی ترتیبی دارد که  با بهای نرمال بازار( بهای روز )مقایسه ای انجام دهد و اقل آن را  لحاظ کرد.



    همانطور که خود بهتر میدانید بهای خروج از حاصلضرب مقدار در واحد کالا بدست می آید و اگر نقل و انتقال بدون تغییر بها باشد همین مبلغ متناظر منتقل میشود ولی اگر با تغییر بها باشد باید عامل تغییر بها را پیدا کرد مثلا حمل و نقل ( که این هزینه حمل ونقل نیز قابل تسهیم به واحد نیست. وبرای کل کالاهای انتقال یافته تاثیر گذار است . با این تفاسیر آیا نیازی به وجود  مبلغ واحد است؟ البته بودن آن هم خالی از لطف نیست
    آموزش حسابداری با نگرش سیستمی Accplus.blog.ir
    موسوی
    کاربر
    کاربر

    --
    04 اردیبهشت 1390 03:04 ب.ظ
    حق با شماست.ممنون از راهنماییتون.خیلی برام مفید بود.
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.