چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 07 فروردین 1390 03:57 ب.ظ توسط momeni
بهای واحد در برگه های ورود انبار
�6 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
Etemadi
کاربر پیشرفته
کاربر پیشرفته

--
24 اسفند 1389 02:04 ب.ظ
    با سلام خدمت آقای مومنی

    می خواستم  لطف کرده  و  توضیح دهید علت اینکه در برگه های ورود انبار نمی توانیم  بهای واحد را مستقیم و بدون اصلاح یکباره وارد کنیم چیست ؟                    این امکان در برگه های فروش بصورت انتخابی که بهای کل می خواهیم یا بهای واحد وجود دارد .



    با تشکر
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    24 اسفند 1389 02:45 ب.ظ
    ارادتمندم

    متوجه ربط داستان به مقدار فرعی نشدم - ههه

    پاسخ همین پرسش را خیلی زود خدمتتان عرض می‌کنم

    مخلصم
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    25 اسفند 1389 08:47 ق.ظ
    شاید دلیلش وجود عوامل دخیل در بهای خرید کالا باشد. شما معمولا در هنگام ورود کالا به انبار، هزینه های تحمیل شده به آن (از قبیل کرایه و ...) را به بهای ورودی کالا اضافه می کنید. منظورم همان داستان اجزای بهای وارده است. در واقع شما اگر 3 عدد از کالایی را به نرخ هر واحد 1000 ریال خریداری کنید، و 50 ریال هم به عنوان کرایه حمل پردخت کنید، در این شرایط بهای 3050 را به عنوان بهای کل وارد خواهیم کرد.
    البته بنده هم منتظر پاسخ کامل آقای مومنی هستم.
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    25 اسفند 1389 09:02 ق.ظ
    سلام

    همان مطلبی که جناب مولایی فرمودند هم البته صحیح است اما دلایل دیگری هم دارد. مهم‌ترین دلیل این است که در اکثر رخدادهای انبار اصولا توانایی حفظ بهای واحد را نداریم چرا که بهای رخدادها با توجه به رخدادهای قبل و بعد بدست می‌آیند. اصولا فیلدی به نام بهای واحد در انبار تعریف نشده است و آنچه بازنمایی می‌شود همیشه از حاصل تقسیم بهای کل بر مقدار بدست می‌آید و اگر هم دقیق نباشد (و حدود بهای واحد را بدست دهد) غمی نیست چرا که اصولا در هیچ محاسبه‌ای داخل نمی‌شود.
    این وضعیت در فروش وجود نداشته و اصولا نوع تعیین بها (کل یا واحد) پیش‌بینی شده است. در فروش در بیشتر مواقع بهای کالاها از تعرفه بدست می‌آیند و روش مناسب برای تعیین بها در تعرفه هم در 90 درصد موارد بهای واحد است. پس مقایسه انبار و فروش کار درستی نیست. توجه کنید که اگر نوع بها کل باشد اصلا بهای واحد را در فروش خالی می‌کنیم و ذخیره هم نمی‌کنیم. بحث بهای کل در فروش هم با توجه به تعرفه‌های پلکانی و یا مواردی که از بهای بسته استفاده می‌شود مطرح می‌شود و کاربرد خودش را دارد.

    به طور خلاصه در انباز "هرگز" کاربردی برای بهای واحد در گزارش‌ها یا عملیات نداریم (اگر هست بفرمایید استفاده می‌کنیم) در زمان ورود اطلاعات هم از قضا وارد کردن بهای کل هم ساده‌تر و هم منطقی‌تر است. بالاخره این مقدار کالایی که وارد انبار شده مبتنی بر یک فاکتور یا برگه محاسبه بها بوده که بها برای کل کالایی که وارد انبار می‌شود در آن درج شده است. اگر به فرض نزدیک به محال فقط بهای واحد در اختیار باشد با یک احضار ماشین حساب ناقابل می‌توان بهای کل را درج کرد. این وضعیت کاربرد بهای واحد در انبار فقط در اصلاح یکباره بها است - جایی که تعدادی سطر را می‌خواهیم با هم تغییر دهیم و چون ممکن است مقدار آنها متفاوت باشد، برای اصلاح بهای سطرها از بهای واحد استفاده می‌کنیم. بهای استاندارد و نرمال هم همین وضعیت را دارند.

    لطفا سیستم‌ها و روش‌ها را با هم مقایسه نکنید - اگر هم کاربردی برای مقدار فرعی یا بهای واحد به نظرتان می‌رسد بفرمایید در خدمت باشیم...

    ارادت
    Etemadi
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    26 اسفند 1389 08:48 ق.ظ
    با سلام خدمت آقای مومنی

    ممنون از توضیحاتی که دادید . اکثر درخواستهائی که توسط بنده اعلام می شود انتقال نظرات مشتریان می باشد که بسیار پیگیر هستند .

    در مورد موضوع " مقدار فرعی " هم عرض کنم که ابتدا قصد داشتم در مورد نبودن امکان درج مقدار فرعی در مجموعه کالا ها و خدمات سوال کنم که بنا به دلایلی پشیمان شدم و با عرض معذرت فراموش کردم موضوع را عوض کرده و سوال بعدی را مطرح کنم .

    باز هم ممنون از دقت نظر جنابعالی و            
     
                                                             آقای صادقی
    با تشکر
    mansouri_hoda
    کاربر
    کاربر

    --
    07 فروردین 1390 02:41 ب.ظ
    با عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای مومنی
    موردی که آقای اعتمادی فرمودند (که کاربر نیاز به وارد کردن بهای واحد دارد) زمانی که کاربر میخواست برگه موجودی ابتدای دوره را پر کند و لیستی از بهای واحد های کالا را برایش تهیه کرده بودن،. بنده نیز بر خوردم . که البته با همان راه حل ماشین حساب داستان حل شد.هدفم این بود اعلام کنم این داستان برای من خیلی امر فرض نزدیک به محال نبود.
    momeni
    کاربر ارشد
    کاربر ارشد

    --
    07 فروردین 1390 03:57 ب.ظ
    سلام

    در مورد برگه موجودی ابتدای دوره حق با شما است - اما به هر حال در انبار ما بهای واحد نداریم.

    با پوزش
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.