Go to previous topic
Go to next topic
آخرين ارسال 24 اردیبهشت 1390 04:51 ب.ظ توسط alamdari
نحوه تنظیم برگه انبارگردانی
�7 پاسخ
مرتب:
مولف پيغام ها
alamdari
کاربر با تجربه
کاربر با تجربه

--
24 اردیبهشت 1390 11:41 ق.ظ
    انبارگردانی در نرم نوسا به دو روش انجام می شود :
     
    1 – روش اول به صورت مستقیم و با استفاده از برگه انبارگردانی 

     می توان به صورت مستقیم برگه انبارگردانی را انتخاب نمود و در نوع رخداد ، اگر کالا بیشتر از مقدار موجود در سیستم باشد ، رخداد مازاد انبارگردانی را انتخاب می کنیم و اگر کالا کمتر از مقدار موجود در سیستم باشد ، رخداد کسری انبارگردانی را انتخاب می کنیم و مقادیر مازاد یا کسری را وارد می کنیم . 

     اگر روش قیمت گذاری شناسایی ویژه باشد ، بهتر است که برای هر رخداد کسری و مازاد ، شماره سریال کالاها را نیز وارد کنیم . البته در صورت وارد نکردن شماره سریال ، سیستم خطایی را در نظر نمی گیرد . اصولا روش شناسایی ویژه برای کالاهایی است که می خواهیم کالا را با همان قیمتی که وارد کرده ایم ، خارج کنیم و برای شناسایی این کالاها یک مشخصه لازم است که در سیستم با استفاده از شماره سریال ، این مشخصه را برای کالا منظور می کنیم .

    رخداد کسری انبار گردانی در واقع مانند رخداد خروج از انبار می باشد و احتیاج به مرجع دارد ، بنابراین اگر رخداد کسری انبارگردانی است لازم است که مرجع انتخاب کنیم . انتخاب مرجع در واقع انتخاب کالایی است که در انبار موجود نیست و جزو کسری انبارگردانی است .
     رخداد مازاد انبار گردانی در واقع مانند رخداد ورود به انبار می باشد و احتیاج به مرجع ندارد ، بنابراین اگر رخداد مازاد انبارگردانی است ، بهتر است که شماره سریال کالای مازاد در انبار را به صورت دستی وارد کنیم .
    با توجه به توضیحات فوق ، مشخص می شود که در صورتی که کالا به روشهای میانگین ، میانگین به تفکیک انبار ، LIFO و یا FIFO قیمت گذاری شده باشد ، فقط و فقط نوع رخداد (کسری انبارگردانی / مازاد انبارگردانی) را انتخاب می کنیم و تعداد کالا را . ولی در روش قیمت گذاری شناسایی ویژه ، هر کالایی که وارد انبار می شود با همان قیمت هم خارج می شود و با تفکیک کالاها با استفاده از شماره سریال ، پیگیری و شناسایی رخدادها آسانتر می شود ، بهتر است که شماره سریال در برگه ها درج شود . در رخداد کسری انبارگردانی ، درج شماره سریال باید توسط فیلد مرجع انجام شود ، یعنی لازم نیست شماره سریال را دستی وارد کنیم ، با انتخاب کالای کسری در فیلد مرجع ، خود به خود شماره رخداد مرجع سریال هم درج می شود . ولی در رخداد مازاد ، شماره سریال را به صورت دستی وارد می شود . 


                      


    ادامه در پست بعدی.....
    molaei
    کاربر پیشرفته
    کاربر پیشرفته

    --
    24 اردیبهشت 1390 12:08 ب.ظ
    با توجه به توضیحات فوق ، مشخص می شود که در صورتی که کالا به روشهای میانگین ، میانگین به تفکیک انبار ، LIFO و یا FIFO قیمت گذاری شده باشد ، فقط و فقط نوع رخداد (کسری انبارگردانی / مازاد انبارگردانی) را انتخاب می کنیم و تعداد کالا را .
    ادامه در پست بعدی.....
    البته در مورد کالاهای بچ پذیر، علاوه بر نوع رخداد و مقدار، تعیین بچ هم الزامی خواهد بود.

    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اردیبهشت 1390 03:04 ب.ظ

    2 – روش دوم با استفاده از برگه های شمارش کالا

    با توجه به اینکه در برگه انبارگردانی ، کالاهایی که با روش قیمت گذاری شناسایی ویژه قیمت گذاری شده اند ، احتیاج به فیلد مرجع دارند ، یعنی باید مشخص شود که کدام کالا مازاد انبار گردانی دارد و یا کسری ، و این اتفاق تا زمان ثبت برگه انبارگردانی نمی افتد ، بنابراین فارغ از روش قیمت گذاری ، به توضیح روش استفاده از برگه های شمارش کالا می پردازیم .(1)



     
    پس از انتخاب برگه های شمارش کالا ، لازم است که یک برگه برای شمارش کالاهای یک انبار تعریف کنیم ، با انتخاب افزودن یک برگه ، صفحه اطلاعات اولیه برای برگه را تکمیل می کنیم .(2)
     


    پس از تکمیل اطلاعات اولیه برگه شمارش ، لازم است تعیین کنیم که این شمارش مربوط به کدام انبار است .(3)

     


     

    پس از انتخاب برگه شمارش انبار مورد نظر تدوین شمارش اول تا سوم را انتخاب می کنیم .(4)



    سپس صفحه باز شده را تصویب می کنیم : (5)





     ادامه در پست بعدی ......

    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اردیبهشت 1390 03:14 ب.ظ
    پس از ایجاد برگه ، لازم است که کالاها را وارد برگه کنیم . این عمل را میتوان با استفاده از امکاناتی که در سیستم موجود است انجام داد .(6)




    پس از افزودن کالاها ، باید مقدار شمارش اولیه کالاها را در برگه وارد کرد .(7)







    برای اطمینان از شمارش صحیح کالاها ، می توان شمارش را تکرار کرد ، این شمارش تکراری را می توان در ستون شمارش دوم وارد کرد. بعضی از شرکتها بعد از ثبت شمارش اول تا مرحله ثبت برگه انبار گردانی می روند تا کسور و اضافات را پیدا کنند و بعد در شمارش دوم فقط اقلامی را که دارای مغایرت بوده اند را می شمارند و برگه انبار گردانی را هم پاک می کنند و این کار را در رابطه با شمارش سوم هم به همین صورت انجام می دهند.(8)


     
    قابل توجه است که اگر شمارش دوم کالاها ، با شمارش اول مغایرت داشته باشد ، سیستم به صورت خودکار سطرهای دارای مغایرت را مشخص می کند .
     در صورتی که بخواهیم ستون دوم را با اعداد ستون اول پر کنیم و فقط تغییرات را اعمال کنیم، می توان از امکان پر کردن ستون شمارش دوم با ستون شمارش اول استفاده کرد .(9)





     ادامه در پست بعدی ......

    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اردیبهشت 1390 03:34 ب.ظ
    برای این منظور از قسمت امکانات ، پر کردن یک سری شمارش را انتخاب می کنیم .(10)



    پس از انتخاب پر کردن سری با سری دیگر ، به نحوی که در شکل نشان داده شده است ، سری دوم ، مانند سری اول پر می شود .(11)




    سپس تغییراتی را که در شمارش دوم بوجود آمده است را به صورت دستی وارد سیستم می کنیم .(12)


     
    پس از این عمل ، لازم است که شمارش سومی برای سطرهایی که دارای مغایرت هستند ، انجام شود . پس می توان سطرهایی را که دارای مغایرت نیستند را در شمارش سوم به صورت خودکار وارد کرد و فقط سطرهای دارای مغایرت را به صورت دستی وارد نمود .(13)


     

    برای این منظور پس از انتخاب امکانات و پر کردن یک سری شمارش ، پر کردن شمارش سوم را با مقادیر مشترک سایر شمارشها انتخاب می کنیم .(14)





    ادامه در پست بعدی ....

    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اردیبهشت 1390 03:47 ب.ظ
    اکنون شمارش کالاهای دارای مغایرت را به صورت دستی وارد می کنیم .(15)

     


    پس از وارد کردن مقدار شمارش سوم ، برگه را بسته و دوباره از منوی برگه ، برگه های شمارش کالا را انتخاب می کنیم . پس از انتخاب برگه مربوطه ، تدوین شمارش نهایی را انتخاب می کنیم .(16)

     



    پس از وارد شدن به برگه شمارش نهایی ، باید ستون شمارش نهایی را یا به صورت دستی و یا به صورت خودکار با استفاده از امکانات سیستم پر کرد .(17)


     



    اگر از امکانات سیستم استفاده کنیم ، می توان شمارش نهایی را با شمارش اول ، شمارش دوم، شمارش سوم و یا با مقادیر مشترک سایر شمارشها پر کرد . ولی معمولا ستون شمارش نهایی با استفاده از شمارش سوم پر شود .(18)


    قابل ذکر است که اگر کالاهایی که در برگه شمارش نهایی وارد کرده ایم ، در سیستم موجودی داشته باشند ، موجودی فعلی کالاها (موجودی سیستم) در ستون موجودی کالاها نمایش داده می شود . البته شمارش نهایی به صورت دستی نیز قابل تغییر است که این امکان به کاربر اجازه می دهد که شمارش نهایی را با موجودی مطابقت داده و در شمارش نهایی نیز تغییر ایجاد کند .
    از این قسمت با توجه به روش قیمت گذاری ، روش ثبت فرق می کند . در ابتدا به توضیح روشهای قیمت گذاری میانگین ، میانگین به تفکیک انبار ، LIFO و FIFO می پردازیم .


            ادامه در پست بعدی ......
    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اردیبهشت 1390 04:02 ب.ظ
    پس از تکمیل شمارش نهایی ، لازم است که برگه انبارگردانی ثبت شود .(19)
     



    پس از انتخاب ثبت برگه انبارگردانی ، یک پیغام به این مضمون که عمل ثبت برگه انبارگردانی بدون توجه به شرایط و برای تمامی رخدادها انجام می شود در صفحه ظاهر می شود .(20)
     


    پس از تایید ، سیستم تاریخ ثبت برگه انبارگردانی را از کاربر می خواهد .(21)



    پس از وارد کردن تاریخ و تصویب ، صفحه ای برای تشکیل برگه انبارگردانی می بینیم که می توان شرح خاصی را برای رخدادهای مازاد انبارگردانی و یا کسری انبارگردانی وارد کرد. همچنین می توان تعداد سطرهای برگه انبارگردانی را محدود کرد .(22)






    ادامه در پست بعدی ...

    alamdari
    کاربر با تجربه
    کاربر با تجربه

    --
    24 اردیبهشت 1390 04:51 ب.ظ
    در قسمت بعد ، صفحه ای محاوره ای که شامل شرح برگه انبارگردانی ، سری و شماره برگه انبارگردانی ، شماره سند و شماره مبنا می باشد ظاهر می شود .(23)



    با تصویب برگه اطلاعاتی فوق ، کار تهیه برگه انبارگردانی پایان گرفته است و می توان جهت مشاهده ، به منوی انبار رفته و در قسمت برگه های انبار موجود، برگه انبارگردانی را انتخاب کرد .(24)



    ---